Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 500 - 2016. godina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 8 MP spasao

Gael definitivno ima problem sa kondicijom, mislim da je opsta zabluda da je on veliki atleta.
    Prilicno me iznenadilo da u polsednja dva meca nije pravilo svoje cuvene tacke i delovao bas smireno odlucno i opet uspeo samo da poveca svoj konto izgubljenih finala.
    Similis simili gaudet

Comment

• Originally posted by Maxx-a View Post
      8 MP spasao

Gael definitivno ima problem sa kondicijom, mislim da je opsta zabluda da je on veliki atleta.
      Prilicno me iznenadilo da u polsednja dva meca nije pravilo svoje cuvene tacke i delovao bas smireno odlucno i opet uspeo samo da poveca svoj konto izgubljenih finala.
      Kondicija i atleticizam obicno idu zajedno ali u ovom slucaju ne.Monfis je zaista fantastican atleta(za teniske standarde pogotovo)ali vodi nesportski zivot van terena i od tuda nedostatak kondicije.

Comment

• Originally posted by DejZ View Post
        Slicno nikako jer samo Monfis na turu igra tako neozbiljno ali da pruza i protivnicima sansu da ga napadnu pruza.Da se razumijemo,diktirao bi svaki poen Klizan forhendom da moze ali na njegovu zalost ni servis ni ritern mu nisu bas vrhunski tako da nije u mogucnosti da napravi prednost.Ja mislim da je u stanju fizicki sto je i pokazao protiv najboljih koje je dobijao vise puta ali da je jednostavno prsotina u glavi i tu se sva prica zavrsava.
        Ne pušta Gael protivnicima da diktiraju igru jer on to želi, već iz razloga što on ne može da diktira poene. Dok ga služi servis, njegova igra i liči na nešto, pa smo i danas imali egal u prvih sat i po vremena. Tu ga je negdje napustila snaga, pao mu je servis i do kraja je glumio glinenog goluba. U razmjenama on protiv Klizana može samo da čeka greške, koje danas nije dočekao.

Comment

• Ono sto Gael godinama igra je klasican pusheraj, stane tri metra iza i udara mekano i duboko.
          Iluzija je da je on fizicki na vrhunskom nivou posto vec posle dva sata ne lici na sebe.

On mozda ima jaci udarac od vecine igraca ali ga nema u kontinuitetu. Ima neki model poena gde gura lopticu i onda sudden attack gde poleti forhend 150 na sat i posle ga ne ponovi po sat vremena.
          Nema on fizicke snage za jaci tempo igre.
          There's something wrong with me chemically
          Something wrong with me inherently
          The wrong mix in the wrong genes
          I reached the wrong ends by the wrong means
          It was the wrong plan
          In the wrong hands
          With the wrong theory for the wrong man
          The wrong lies, on the wrong vibes
          The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Jedna od najpotcjenjenijih stvari u tenisu je fizičko trošenje pri ranom hvatanju loptice, često je fizički podnošljivije kampovati daleko iza osnovne i gurati lopticu. Ako se loptice hvataju rano, na svakoj moraju biti baš na vrijeme, a za to je potreban strašan rad nogu. On u takvoj igri, sa visokim intenzitetom ne može izdurat duže od pola sata, zato to nikad i ne igra.

Comment

• Originally posted by Maxx-a View Post
              8 MP spasao
              Koliki je all time rekord?
              I don't know anybody who's ever played tennis like this. Since I know this sport I've never seen somebody playing at this level.

sigpic

Comment

• Ovde imas neke od brojki
                http://tennisbios.com/view/tennis-atp-records
                Similis simili gaudet

Comment

• Fora sa Monfisom sto on moze da poklopi loptu jace od vecine, mozda i najjace na turu, taj forhend nekad ide i 170 km/h, ali ako tu bombu vratis, sto je itekako moguce, on ce sledecu da posalje tri metra iza linije. Covjek nema kontrolu, kad igra kontrolisano e onda se zestoko trosi fizicki jer je nespreman. Stoji pozadi i gura bijesomucno. A od kad se pojavio o njemu se prica kao o jednom od fizicki najspremnijih igraca. Sto je bas nonsens. Samo protiv Federera moze jer moze brzo da se zavrsi mec, mada protiv Mareja ne igra nesto puno, ali vjerujem da bi ga Endi fizicki slomio, sad pogotovo.
                  sigpic

Comment

• Možda može protiv Rafe sad

Sve u svemu, izuzetno ograničen igrač

Comment

• Rio de Janeiro, Brazil

FEBRUARY 15 - 21 2016
                      Clay
                      $ 1,471,315

Kostur:
                      sigpic

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                        Ne pušta Gael protivnicima da diktiraju igru jer on to želi, već iz razloga što on ne može da diktira poene. Dok ga služi servis, njegova igra i liči na nešto, pa smo i danas imali egal u prvih sat i po vremena. Tu ga je negdje napustila snaga, pao mu je servis i do kraja je glumio glinenog goluba. U razmjenama on protiv Klizana može samo da čeka greške, koje danas nije dočekao.
                        Koliko god suludo zvucalo ja mislim da zeli i naravno da nije normalan zbog toga...jednom prilikom je dao izjavu da obozava da stize svaku lopticu da bi pokazao koliko je brz i i da smatra da se to svidja publici.Opet moguce je da se varam i da je upravo posrijedi ono sto ti tvrdis.Gledao sam mnogo meceva koje je Monfis odigrao 100% agresivno od pocetka do kraja i tada je najlakse dobijao protivnike.Ne znam cini mi se da precjenjujes Klizana,agresivan jeste ali Pit Sampras nije pa da protivnici ne mogu da disu i da se nista ne pitaju kada igraju protiv njega.

Comment

• Naravno da nije Sampras, ali nije ni igrao protiv Samprasa.

Comment

• U Riju bukvalno nema zive duse
                            Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• E ovo ih odvaja od bednog ostatka Tura

https://twitter.com/froz91/status/699323792993157120
                              Last edited by ClayWarrior; 15-02-16, 22:35.

sigpic

Comment

• Izner je spasio mec loptu i odveo mec u treci set, namucio se ljudski u samo par meceva ove dve nedelje. 20 aseva za sada

sigpic

Comment

Working...
                                X