Klizan zasluzeno
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Series 500 - 2016. godina
Collapse
X
-
Jaci fizicki od Klizana, al u panjevima
to mu je bila taktika, da doceka greske, previse se potrosio i na kraju bio glineni golub, nije prvi put, tako da nije ni iznenadjenje
Momak koji je igrao najbolji tenis ove sedmice osvaja titulu, nevjerovatne stvari je pogadjao kada je trebalo, bravo
Comment
-
Originally posted by DejZ View PostTi tvrdis da Klizan moze da udara lopticu jace od Monfisa,da ima bolji servis?
Comment
-
Originally posted by shminka View PostNe tvrdim da moze, nego tvrdim da udara jace od Gaela u prosjeku. Gael moze udariti par FHa po mecu nekom velikom brzinom, Klizan to radi konstantno. Tesko je skontati da li Gaela vise trosi jako udaranje loptice ili trckaranje 8 metara iza osnovne. Fizicki apsolutno nespreman igrac. Ima snage za jedan ozbiljan set, sto je i danas pokazao.Last edited by DejZ; 14-02-16, 18:54.
Comment
-
Gledao sam dosta njegovih mečeva, ali nijedan u kojem radi nešto slično kao Gael. Da provodi vrijeme daleko od osnovne, bez ikakve ideje. Možda sam fulio te mečeve.
Lupao je protiv Rosola, Troickog u Sofiji. Ovdje lupao protiv Batistute i Mahuta kad je trebalo, skidao linije na meč loptama. Raznio je i Gaela. Sva tri meča dobio na snagu, pošto se za razliku od svojih protivnika pojavljivao u trećem setu.
Da je Gael u stanju igrati taj neki tenis koji se od njega očekuje, on bi ga i igrao. Konstantno dobro serviranje i konstantno udaranje loptice tokom cijelog meča od njega, očigledno, nikada nećemo gledati. Zato će mu i vrh karijere vjerovatno biti titula na nivou 250.
Tek sad vidim da u finalima ima 5 pobjeda i 18 poraza, majstorLast edited by shminka; 14-02-16, 19:32.
Comment
-
Martin je dr. Živo me zanima koliko je meč lopti spasao ove nedelje.
P.S. Protivnike nije dobio samo na snagu, već i na njihove slabe nerve, naročito Maua.
A Monfa k'o Monfa, očekivano "isključen" .Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by shminka View PostGledao sam dosta njegovih mečeva, ali nijedan u kojem radi nešto slično kao Gael. Da provodi vrijeme daleko od osnovne, bez ikakve ideje. Možda sam fulio te mečeve.
Lupao je protiv Rosola, Troickog u Sofiji. Ovdje lupao protiv Batistute i Mahuta kad je trebalo, skidao linije na meč loptama. Raznio je i Gaela. Sva tri meča dobio na snagu, pošto se za razliku od svojih protivnika pojavljivao u trećem setu.
Da je Gael u stanju igrati taj neki tenis koji se od njega očekuje, on bi ga i igrao. Konstantno dobro serviranje i konstantno udaranje loptice tokom cijelog meča od njega, očigledno, nikada nećemo gledati. Zato će mu i vrh karijere vjerovatno biti titula na nivou 250.
Tek sad vidim da u finalima ima 5 pobjeda i 18 poraza, majstor
Comment
Comment