Querrey izgleda u ozbiljnoj formi nisam uopste ocekivao da ce ovako dobiti japanca.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Series 500 - 2016. godina
Collapse
X
-
Impresivno deluje.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Zijanit će danas vjerovatno, ali je napredak baš ogroman
Prevario je Tomasa na početku seta sa onim prenemaganjem. Bit će i odličan tenis komentator, lik komentariše svoj meč na terenu, svaki dobar protivnikov poen nagradi aplazuom, sjajan je NikLast edited by shminka; 25-02-16, 12:09.
Comment
-
Nik kraljotresao stalnog člana top 10 kao šljivu, još stigao i da se sprda sa njim
Comment
-
i opet taj BH retern, na prvu BP odigra strašno po dijegonali, dobije prednost, napadne forhendom, a Tomas se magičnim forhendom nekako izvuče. Sljedeća BP opet BH retern, Tomas krene da pokrije dijagonalu, a on ga spusti po paraleli
Kompletniji igrač, nije ipak imao probleme fizičke prirode mimo početnih 5 gemova, igra za finale sasvim sigurno, Stan neće imati šansu na ovoj brzoj podlozi, Kohly nešto veću
Comment
-
Po kojim parametrima Agut ne igra atraktivan tenis? Što se prosipa lik. Draže mi je njega pogledati nego većinu top 30 igrača.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
Comment