E jbg, najbolje da ću okretati antenu na turk. Ima na Totalu pored Eutela, Astra i Hot Bird.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Evropsko prvenstvo u rukometu - Poljska 2016
Collapse
X
-
Nista novo za nas, postalo je gubljenje vremena kada gledas rukometnu repku i fala Bogu pa nase necu da gledam u skorije vreme niti sam planirao da bacim pogled na prvenstvo do polufinala prvenstva.To samo neki vrhunski trener moze da promeni nas gubitnicki DNK.
Comment
-
Originally posted by Ricma View PostNista novo za nas, postalo je gubljenje vremena kada gledas rukometnu repku i fala Bogu pa nase necu da gledam u skorije vreme niti sam planirao da bacim pogled na prvenstvo do polufinala prvenstva.To samo neki vrhunski trener moze da promeni nas gubitnicki DNK.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by ACM Dejan View PostPozdrav,zna li neko da li ce RTS biti otkljucan i na mecu Srbija-Francuska ?
U BiH/RS je bio je otključan za vrijeme meča protiv Poljske, mislim da će i protiv Francuza.UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).
Comment
-
-
Originally posted by Indigo View PostMec smo izgubili na glupost, moglo je to vrlo lako otici i na nasu stranu. Kako mislis da promenis gubitnicki mentalitet stalnim menjanjem trenera? A nismo bas ni na nivou top sila po igrackom kadru. Ono sinoc je makar licilo na rukomet.
Comment
-
Jaoo opet u triler zavrsnicu poljaci su dobili, prvo nikcevic promasio sedmerac za remi I srbija je izgubila, evo sada i mi u zadnji 20sekundi nismo uspeli da zabimo gol za 25-25
Sada ostaje mec so srbija gdje mozemo proci I so remijedinu pozitivnu stvar od danasnjeg poraza
Hard work beats talent when talent doesn't work hard!
Comment
Comment