Uvek sam voleo Barsu u Spaniji... epski klub.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Primera division 2011/12
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by tata Mumi View PostJa nikada nisam ocekivao da ce Henry napustiti Arsenal...
A Barcelonu nikada nisam volio, ali nije postojala tolika mrznja kao sada. Mislim da je svima jasno zasto i zbog cega ih sada ne mogu ocima smisliti.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostMrzite Barsu sto je uzela Henry-a,a Henry-u ne zamerate nista
Igrac se uvek poslednji pita gde ce da zavrsi.
I ja sam se cudio sto je Henry otisao.
Ja njih mrzim zbog drugih opste poznatih stvari.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Pedro je dobio vecu sansu od njega.Henry nije znao dovoljno dobro da glumi kao Pedro i zbog toga je napustio Barsu.
Sve je krenulo nizbrdo, od kad je otisao Ronaldinjo...od tada je vise ljudi krenulo da ne gotivi Barselonu.Stavise, mozda su sada premasili po tome Real.
Comment
-
Ma Real je zakon, od Morientes-a, pa do Ronalda, institucija.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostA Raula ko jebe...
Maricu, ne diraj Real.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostNisi mi ti bio meta
Jbg,Barsa je stvarno nekad za mene bila smisao fudbala. Kada su imali Klajverta,Overmarsa,Luis Enrikea,Rivalda i ekipu. I sada imaju strasne igrace ali nekako mi nije to to.
Ma ne volim ih i tacka. Ne mogu nikako preci preko nekih stvari...Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Vidi ih sto pircaju...
Raul je otisao iz Reala jer je hteo jos da igra, a Jose je hteo da uđe njegov strucni stab. Ali, Raul je to odbio i zamolio klub da ga pusti u klub u kojem moze da igra jos, pa se vraca u upravni odbor Reala. Mirni biti i jedan i drugi.sigpic
Comment
-
Jeste , ali su prije nego sto je Jose dosao htjeli da ga otjeraju , jer nije htio da da Ronaldu sedmicu ..
Comment
Comment