Announcement

Collapse
No announcement yet.

Primera division 2011/12

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Uvek sam voleo Barsu u Spaniji... epski klub.

Comment

• Originally posted by tata Mumi View Post
      Ja nikada nisam ocekivao da ce Henry napustiti Arsenal...

A Barcelonu nikada nisam volio, ali nije postojala tolika mrznja kao sada. Mislim da je svima jasno zasto i zbog cega ih sada ne mogu ocima smisliti.
      Topdzije i "Plavci" zajedno protiv Barcelone.
      Originally posted by maliajnstajn
      Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Mrzite Barsu sto je uzela Henry-a,a Henry-u ne zamerate nista

Igrac se uvek poslednji pita gde ce da zavrsi.

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
          Mrzite Barsu sto je uzela Henry-a,a Henry-u ne zamerate nista

Igrac se uvek poslednji pita gde ce da zavrsi.
          Ma ne mrzim ja njih zbog toga, sta ti je...
          I ja sam se cudio sto je Henry otisao.

Ja njih mrzim zbog drugih opste poznatih stvari.
          Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Nisi mi ti bio meta

Jbg,Barsa je stvarno nekad za mene bila smisao fudbala. Kada su imali Klajverta,Overmarsa,Luis Enrikea,Rivalda i ekipu. I sada imaju strasne igrace ali nekako mi nije to to.

Comment

• Pedro je dobio vecu sansu od njega.Henry nije znao dovoljno dobro da glumi kao Pedro i zbog toga je napustio Barsu.

Sve je krenulo nizbrdo, od kad je otisao Ronaldinjo...od tada je vise ljudi krenulo da ne gotivi Barselonu.Stavise, mozda su sada premasili po tome Real.

Comment

• Ma Real je zakon, od Morientes-a, pa do Ronalda, institucija.
                sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• A Raula ko jebe...

Comment

• Real je bio institucija dok ga nisu napustili Jero i Morijentes zbog zvezdica koje su krenule prelaziti u Madrid.

Comment

A Raula ko jebe...
                      Morientes-a sam naveo kao primer, a Raul-a ne treba ni pominjati, kada se pomene Real Madrid podrazumeva se i Raul Gonzalez Blanco.

Maricu, ne diraj Real.
                      sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Comment

Nisi mi ti bio meta

Jbg,Barsa je stvarno nekad za mene bila smisao fudbala. Kada su imali Klajverta,Overmarsa,Luis Enrikea,Rivalda i ekipu. I sada imaju strasne igrace ali nekako mi nije to to.
                        Mislio sam da si se nameracio na mene.

Ma ne volim ih i tacka. Ne mogu nikako preci preko nekih stvari...
                        Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
                          Morientes-a sam naveo kao primer, a Raul-a ne treba ni pominjati, kada se pomene Real Madrid podrazumeva se i Raul Gonzalez Blanco.

Maricu, ne diraj Real.
                          Verovatno zbog toga sada igra u Salkeu

Comment

• Rajan Gigs- legenda koja i dan danas igra za Junajted
                            Raul-igrac kojeg su iz Reala izbacili kao ispusenu mustiklu i sada svoj leba zaradjuje u Salkeu.

Comment

• Vidi ih sto pircaju...

Raul je otisao iz Reala jer je hteo jos da igra, a Jose je hteo da uđe njegov strucni stab. Ali, Raul je to odbio i zamolio klub da ga pusti u klub u kojem moze da igra jos, pa se vraca u upravni odbor Reala. Mirni biti i jedan i drugi.
                              sigpic

Comment

• Jeste , ali su prije nego sto je Jose dosao htjeli da ga otjeraju , jer nije htio da da Ronaldu sedmicu ..
                                https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

Working...
                                X