Mogu oni da daju,samo sto im je sponzor rekao kako da igraju,pa ja stvarno ne verujem da nisu mogli da daju,Dinamu,Levanteu i juce Santanderu barem 2 gola...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Primera division 2011/12
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Vule_89 View PostMogu oni da daju,samo sto im je sponzor rekao kako da igraju,pa ja stvarno ne verujem da nisu mogli da daju,Dinamu,Levanteu i juce Santanderu barem 2 gola...
Kako se ti iz dana u dan prosipas , cuj sponzor im rekao kako da igraju
@ Miko
znas li ti sta znaci rijec debakl ????
rezultat 0:0 ovo je za tebe debakl ????
rezultat 2:2 ovo je za tebe debakl ????
ma vazno je da se postovi nabijaju ha
Comment
-
Necu sa tobom da se svadjam...Evo sta je rekao najbolji sudija na svetu...
http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski...retnja-fudbalu
Ti veruj i dalje da je sve regularno...Kako ti ne shvatas da se u fudbalu vrti ogroman novac,Bwin je najveca kladionica na svetu,da ne idem dalje,svaka cast Valensiji,dobro su se drzali...Last edited by Vule_89; 22-09-11, 12:11.
Comment
-
O namjestanju pricajte u temi kladinica , ovdje nemojte ;)
A maloprije citam kazu neki mediji da su igraci Reala namjerno odigrali onako , jer zele da smjene Mourinha , bila je i pobuna u svlacionici , opet na racun Mourinha , pa i tu treba traziti razloge ocajne igre ..
A Barca je igrala 2-2 na Mestalli , ja stvarno Miko ne vidim sta je tu sknaldaozno ..
Comment
-
Originally posted by Dusan View PostBice zanimljiva Primera ove sezone, posle 4 kola, nema ni Barse ni Reala u Top 3Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by Dale View PostO namjestanju pricajte u temi kladinica , ovdje nemojte ;)
A maloprije citam kazu neki mediji da su igraci Reala namjerno odigrali onako , jer zele da smjene Mourinha , bila je i pobuna u svlacionici , opet na racun Mourinha , pa i tu treba traziti razloge ocajne igre ..
A Barca je igrala 2-2 na Mestalli , ja stvarno Miko ne vidim sta je tu sknaldaozno ..
Comment
-
Ne znam koji su to igraci mogli biti , meni je drago sto Real kiksa , ali ona igra sinoc koju su pruzili je sigurno najgora u posljednjih par godina , a i u nedjelju kad je Mourinho okrivio sudije i Khediru za poraz , javio se igrac Reala , ne zna se koji i rekao da Mourinho tjera Khediru da igra tako , jer poslije 20 minuta svake utakmice ima zuti , a u Stuttgartu nije igrao ni slicno tako , to je rekao Schuster ..Last edited by Dale; 22-09-11, 12:44.
Comment
-
Originally posted by Dale View PostNe znam koji su to igraci mogli biti , meni je drago sto Real kiksa , ali ona igra sinoc koju su pruzili je sigurno najgora u posljednjih par godina , a i u nedjelju kad je Mourinho okrivio sudije i Khediru za poraz , javio se igrac Reala , ne zna se koji i rekao da Mourinho tjera Khediru da igra tako , jer poslije 20 minuta svake utakmice ima zuti , a u Stuttgartu nije igrao ni slicno tako , to je rekao Schuster ..
A ako se ne varam, Ronaldo je rekao da kada ode Mourinho da odlazi i on, tako da bi bilo bolje da se smire...Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by tata Mumi View PostAko im ode Mourinho, mogu zaboraviti na osvajanje Primere i LS jos dugo vremena...
A ako se ne varam, Ronaldo je rekao da kada ode Mourinho da odlazi i on, tako da bi bilo bolje da se smire...
Comment
-
Imala je Barsa sinoc svojih prilika za pobedu, Villa promasi 100% priliku u 88. minutu na neverovatnu asistenciju Messia. Mada mogla je i Valencia da vodi i sa 3-1 ali onaj lik promasi gol sa 3-4 metra. Meni nekako drago zbog samo lige, sad barem nece kenjati kako je ti liga 2 kluba.
Atletiko Madrid u lepoj seriji Nadam se da ce se odrzati u vrhu, Falcao pokazuje klasu.
Comment
-
Originally posted by Vule_89 View PostTo samo znaci jedno,da ce Murinjo preuzeti Junajted kada se penzionise Ferguson a Ronaldo vrati u Mancester,mada nije potreban..Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by Vule_89 View PostPorto,Celsi,Inter,Real,ne verujem da ce otici u Nemacku...
Ali nekako mi se cini da bi mogao onako, neocekivano preuzeti PSG..Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
Comment