Laganice 2:0 svidja mi se ova postava konacne je Koentra-a stavio umesto Kedire
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Primera division 2011/12
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Fino je to pospremio Alonso. ;)
3:0!Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Alonso
Evo i drugog gola RonaldaLast edited by Lord Gangarić; 28-08-11, 21:38.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Kakav idol je Callejon, steta sto nije dao gol.
Zaista je fascinantno kako razvijaju kontru, prosto smesno. Samo da ovako nastave.
RICARDO KAKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by D-Wade View Post
Kakav idol je Callejon, steta sto nije dao gol.
Zaista je fascinantno kako razvijaju kontru, prosto smesno. Samo da ovako nastave.
RICARDO KAKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5:0!
Kakav fudbalski dan, koliko golova..Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
CR7-Bum-bum-Bum!!!!!
Skoro pa mi zao Zaragoze....
Kakav start Reala, samo tako momci, samo trpajte!!!!sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
Savrsena utakmica Reala, a sada da vidimo Malagu na delu.sigpic
Comment
-
Odusevio me Real veceras,kao da sam igrao PES na regular,tako je to izgledalo,izgledali su toliko brzi od igraca Saragose da je to nevjerovatno
Ubitacan tempo,maltene cijelo vrijeme u 6. brzini,razbili su ih,jeste da Saragosa nije njihov nivo,ali mi se cini da su mogli 10 da im uvale.
Ne gledah Sevilja-Malaga prvo poluvrijeme,ali vidim da Sevilja vodi 2:0,ocekivalo se vise od nove sile
http://www.lshunter.tv/index.php?opt...pup&Itemid=327
http://www.lshunter.tv/index.php?opt...pup&Itemid=327
http://www.lshunter.tv/index.php?opt...pup&Itemid=327Last edited by Vladan; 28-08-11, 23:03.sigpic
Comment
-
Dobra igra.Svaka cast.
EDIT: Najvise mi se svidja Ronaldov 2. gol kada je predriblao 2 igraca i golmanu dao gol kroz noge..a 3. gol necu ni da komentarisem,majstorija ;)Last edited by Phenom; 29-08-11, 19:34.
Mario Kempes:"Real Madrid can beat Barcelona, but they can never play as good as Barcelona."
Comment
Comment