Announcement

Collapse
No announcement yet.

Primera division 2011/12

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pa ko je rekao da nije bio penal? Igrao je rukom igrac Reala..Ti si rekao da je sudija pokrao Betis, a nije. Ostetio je i Real kod prvog gola koji je priznat. Ne znam sta hoces? Jesam li napisao da je trebao biti penal? Jesam...Ovaj drugi, po meni, lopta nije pogodila u ruku Ramosa...

Pored toga, rekao si da sudije sviraju u korist Reala tokom citave sezone, jeste pomogao, ali su ih i brojno puta ostetili.
    sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Ma ne vrijedi se prepirati ja takve osobe na ignore stavim...
      Nego da ja tebe Edo pitam,mogu li ja "ukrasti" tvoj potpis?

Comment

• Originally posted by C.Ronaldo 7 View Post
        Ma ne vrijedi se prepirati ja takve osobe na ignore stavim...
        Nego da ja tebe Edo pitam,mogu li ja "ukrasti" tvoj potpis?
        slobodno jara, treba nas sto vise na ovom forumu biti jer REAL MADRID to zasluzuje ;)

Comment

• Nisam gledao utakmicu tako da ne mogu da komentarisem sudenje , samo mogu rec titula je sve blize Madridu.

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
            Gledao si mozda Lyon-Lille,PSG nisi sigurno

Ovaj Betis je stvarno odlicna ekipa,ljudi se ne brane uopste,a ako je neko gledao nisu se branili ni na SB-u...
            Da, izvinjavam se. Utakmica koja je odigrana maloprije je Lyon-Lille, al mnogo me podsjetila na tekmu od prije 2 kola kada je PSG gostovao Lyon-u, pa sam zato izjvavio ovo.

Ko o cemu, Katalonci o sudjenju

Comment

• Originally posted by Fanta View Post
              Da, izvinjavam se. Utakmica koja je odigrana maloprije je Lyon-Lille, al mnogo me podsjetila na tekmu od prije 2 kola kada je PSG gostovao Lyon-u, pa sam zato izjvavio ovo.

Ko o cemu, Katalonci o sudjenju
              Nisam ja Katalonac kralju. I ja sam se jedini javio, tako da tu nema mnozine. Idi gledaj PSG-Lyon, ovaj Lyon-Lille

Comment

• Originally posted by Prototype View Post
                Nisam ja Katalonac kralju. I ja sam se jedini javio, tako da tu nema mnozine. Idi gledaj PSG-Lyon, ovaj Lyon-Lille
                Ma govorim opcenito. Nisi ti jedini koji je nesto izjavio po pitanju sudjenja Barcelona-Real

Comment

• Atl.Madrid savladao Granada-u na svom terenu sa 2:0. Pobjeda je zasluzena, prvi gol dao je Miranda, lijep pogodak, lijepa reakcija. Granada je malo vise imala loptu u svom posjedu ali nisu bili konkretni kao njihovi protivnici. U 83 minuti Granada ostaje sa igracem manje a tacku na I stavlja Falcao pri kraju utakmice, lijepa kontra a Falcao se jos lijepse izborio za poziciju i pogodio uz malo srece.

U drugom susretu Espanyol je savladao Rayo-a rezultatom 5:1.

Mourinho i Guardiola su opet usli u neki mini sukob.
                  "Nikada se ne bih uspoređivao s Mourinhom, a jedino nam je zajednička želja za pobjedama naših ekipa. Ukoliko neko misli da smo slični, onda ja očito nešto radim krivo", poručio je trener Barcelone, te nastavio u istom tonu:
                  "Taj gospodin je stvorio određenu sliku o sebi, sliku koja govori više od hiljadu riječi, a ja sigurno nikada nisam narušavao ugled i reputaciju svog kluba. Mi u Barceloni smo uvijek bili iskreni i otvoreni za razliku od nekih", oštro je odgovorio Guardiola.

Nakon utakmice sa Betisom, javio se i special one:
                  "Guardiola mi se činio normalan. Ja sam sebi nisam savršen, ali niti ne skrivam vlastiti greške poput nekih. Koliko god bio nesavršen, kada vidim nešto što nije u redu, ja to javno kažem, dok drugi šalju poruke preko trećih osoba i stvaraju lažnu sliku o sebi", poentirao je Mourinho.

Comment

• http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski...om-i-Maradonom

I u pravu je...

Comment

• Naravno da je u pravu, no Messi ima sve sto je potrebno da bude bolji od pomenutog dvojca, samo mu jos treba kontinuitet.

Comment

• E ovako,nemam nista protiv decka,dobar je on fudbaler i glumac,kao i svi u danasnjoj Barseloni... Ali treba imati u vidu da je Primera iz godine u godinu sve slabija,Valensija se popravila,sto je dobro,ali decko trpa klubove,zato sto niko nece da uklize u njega,da ga zaustavi,treba pogledati golove sa utakmice protiv Leverkuzena,pa oni su samo stajali i gledali kako ih prolazi kao od sale...i nervira me sto se samo proca o Ronaldu i Mesiju,ima i drugi fudbalera ali danas marketing cini cuda...

Comment

• To da je Primera slabija je smijesno .. To sto su Barcelona i Real predominantni i sto im niko nista ne moze je nesto sasvim drugo .. Igre u LE i ona demoliranja protivnika od strane Valencie , Bilbaoa , Atletica i ostalih dovoljno govore o tome kakva je Primera , a sad sto su Barca i Real predobri je nesto sasvim , sasvim drugo ..
                          https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Originally posted by Vule_89 View Post
                            E ovako,nemam nista protiv decka,dobar je on fudbaler i glumac,kao i svi u danasnjoj Barseloni... Ali treba imati u vidu da je Primera iz godine u godinu sve slabija,Valensija se popravila,sto je dobro,ali decko trpa klubove,zato sto niko nece da uklize u njega,da ga zaustavi,treba pogledati golove sa utakmice protiv Leverkuzena,pa oni su samo stajali i gledali kako ih prolazi kao od sale...i nervira me sto se samo proca o Ronaldu i Mesiju,ima i drugi fudbalera ali danas marketing cini cuda...
                            Nije tako, Primera je dosta jaka... Pogledaj sinoć Betis-Real. Nekako je pobedio Real ali normalno kad imaju fenomalnu sezonu sa igračima za koje je mnogo uloženo a i najboljeg trenera na svetu. Da je to onaj Real sa na primer Pelegrinijem ili Šusterom, pa oni bi izgubili sinoć.

Valjekano isto opasan tim, Bilbao, Malaga, uvek Valensija, Sevilja, Viljareal i Atletiko itd.

Meni je interesantnija Primera kad ne gledam samo Real i Barsu, ali naravno da oni daju taj šmek celoj ligi. Što je i normalno, uvek velikani u ligama treba da prednjače...

A i kako Barsa i Real da ne budu najdominantniji u Primeri kad su u ovom trenutku najbolji timovi na celom svetu!
                            IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                            ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                            C'E SOLO L'INTER

Comment

• Originally posted by Vule_89 View Post
                              E ovako,nemam nista protiv decka,dobar je on fudbaler i glumac,kao i svi u danasnjoj Barseloni... Ali treba imati u vidu da je Primera iz godine u godinu sve slabija,Valensija se popravila,sto je dobro,ali decko trpa klubove,zato sto niko nece da uklize u njega,da ga zaustavi,treba pogledati golove sa utakmice protiv Leverkuzena,pa oni su samo stajali i gledali kako ih prolazi kao od sale...i nervira me sto se samo proca o Ronaldu i Mesiju,ima i drugi fudbalera ali danas marketing cini cuda...
                              Da, pa tako peti tim lige odrzi cas fudbala prvaku Engleske.;)
                              sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Primera jeste nekoliko godina slabila i to je cinjenica. Od ove sezone se dize i vraca, zahvaljujuci tome sto ekipe koje konkurisu za Evropu imaju dobre trenere + se pojavila Malaga sa ovim ulaganjima i postala konkurentna.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X