Svaka mu se pozlatila,samo izdrzite braco iz Pamplona-e molim vas....to majstoreeeeeeeeeee
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Primera division 2011/12
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by NebojsaNS View PostAko da jos jedan gol, Leku odmah u Real u znak zahvalnosti, ne moze biti gori od Perice Ognjenovica i da hoce A izgleda da ima i neki pik na Barsu, pa mozda konacno i pobede u El KlasikuZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Perica jes bio budaletina, nema sta da se ljutimo. Gledam juce mec sa Barsom koji je Zvezda igrala `97, obrisao je pod sa njima. Da je hteo da se bavi fudbaom ozbiljno, bio bi najbolje levo krilo Evrope, posto je i ovako bilo malo dobrih igraca na toj poziciji.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Pa sta reci za Elvira isto tako,covjek je imao najjacu ljevicu na svijetu,bio ubjedljivo najbolji igrac u Turskoj,ja onakvog igraca dugo nisam vidio(mislim na taj tip),pa Real je platio oko 30 miliona dolara tada za njega,u LS u se sprdao par puta,s centra davao golove,kad je htio da igra bio je bolesno dobar,ali eto bio je budala i meni je mnogo krivo zbog togaZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Dragan Lekic Leka prvi gol zabio u stilu Sergeja Barbareza lijevo vanjskom. Drugi gol nakon off-side pozicije
Spoiler
Ali ko te pita, on je vec tri puta zabio Barci.
Barca jeste zakinuta u dvije situacije, ali nemaju opravdanje za ovako losu igru. Treba Xavi ili Cuenca da udju i pomognu Messiu.
Comment
-
Veliki as, Dejan Lekic!sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Aahaha tako je bre samo udri...Ko god dobija Barsu i Real su moji ljudi hahaha
Lekic doktorirao Barsinu igru hahaDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
Comment