Svaka cast na sjajnom centarsutu i jos boljom reakcijom Cesca
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Primera division 2011/12
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
E tako se centrira i daje gol, a vi imajte loptu u nogama i pravite i dalje šanse.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Joj Higuain za sekundu spor...Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Tesko da neko moze promasiti kao Real kada im je to potrebno. Strasno...sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Casillas jebe sve po spisku.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Cestitam navijacima Barse na pobedi.
Ne znam cime se sreca zasluzuje, igrali su odlicno do sada u sezoni, igrali dobro danas, ali lopta nece u gol.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Ocekivao sam vise od utakmice ali je vjerovatno tezina meca ucinila svoje,naravno opet je tu bilo malo fudbala malo glume.Ronaldo tragicar meca,imao je dva zicera kad se lomio rezultat i da je zabio vjerovatno bi Real na kraju pobjedio,ali nije iskoristio a na drugoj strani Barcelona je sve to kaznila i na kraju ipak zasluzeno pobjedila.Bit ce dosta zanimljivo do kraja prvenstva.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
šta ti je fudbal.........gineš, boriš se, i na kraju ništa
fulaš zicere a oni ladno sve to kazne...............e moj cristiano da mi je neko pričo sta ćes fulati nebi mu vjerovo
sad sve ispocetka isto bodova, mi utakmicu manje i oni imaju bolju gol razliku za 5 golova
umjesto da osiuramo titulu, sad moramo strepiti jer poznavajući barsu njima elclasico dođe kao prekretnica u szoni i sada sljedi jedno min. 15 uzastopnih pobjeda
nadati se treba.......ali bgm bice tesko
HALA MADRID!!!!
Comment
-
Kako igra Iniesta, nevjerovatno.
Meni prijatelji jutros čitavo jutro trube, kao Mourinho će to ovako ,nako , pada Barcelona. Izgleda da nisu svjesni da gledaju najbolji tim svih vremena. Ne može se protiv ovoga, mora se svako pomiriti s tim.SAMO JEDAN KLUB ISTINSKI SE VOLI OD ROĐENJA- TO JE LJUBAV KOJOJ NI SMRT NE MOŽE REĆI DOVIĐENJA !
Comment
-
Mora Real cekati da se ova Barsina generacija rasturi jer ovakvu Barsu tesko da ce ikada dobiti sa sve Mourinhom. Evo i veceras kad Barsa i nije nesto Bog zna sta odigrala dobise vas na induvidualni kvalitet. A na kraju je moglo biti i vise golova u mrezi Reala.
Comment
Comment