Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2016. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by dJOLEX View Post
    Sto se mene tice, najidealnije bi bilo Conga u QF, a Cilkan u SF. Onda ta 2 meca ne bih morao ni da gledam, komotno bih mogao da okockam na Djokovica u kombinaciji s minus gemovima.
    Čilić će sutra da zglajzne
    Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
    Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
    "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

Sto se mene tice, najidealnije bi bilo Conga u QF, a Cilkan u SF. Onda ta 2 meca ne bih morao ni da gledam, komotno bih mogao da okockam na Djokovica u kombinaciji s minus gemovima.
      Samo protiv Vavrinke nije sve na Novakovom reketu.
      sigpic

Comment

• Ajde Nole!

Comment

• Originally posted by zdravkelja View Post
          Ajde Nole!
          eto sta kladionica ucini coveku
          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
          with experience.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
            Samo protiv Vavrinke nije sve na Novakovom reketu.
            Ne bih se slozio. Na RG-u Djokovic nije mogao da probije Vavrinku, plus ga je Svajcarac unistio sa blok riternom. Pored toga, Vavrinka je lagano prolazio Novaka jer ima generalno jace udarce. Ovde Vavrinkina defanziva nece biti ni blizu tako dobra kao tada, a i ne verujem da ce tako lako da neutralise Novakov servis. Ne zaboravi na pritisak prokletog RG-a takodje.

Samo polako, ipak ima jos dosta do finala i za jednog i za drugog. Sto neko gore rece, Rodzer ce biti u eventualnom SF-u mnogo opusteniji nego u finalu, sto znaci da je i on dosta tezi protivnik u tom delu turnira nego u samoj zavrsnici.

Ajde Nole zavrsavaj vec ovo da mogu da odgledam Flasha.
            "Ne zelim da izadjem na teren i pruzim maksimum, zelim da izadjem na teren i pobedim." - Novak Djokovic

Comment

• Razigrao se mali,a Novak popustio...
              Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali

Comment

• Sad bas dobro samara Halys. Ko zna, mozda moze i do seta
                Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

Ne bih se slozio. Na RG-u Djokovic nije mogao da probije Vavrinku, plus ga je Svajcarac unistio sa blok riternom. Pored toga, Vavrinka je lagano prolazio Novaka jer ima generalno jace udarce. Ovde Vavrinkina defanziva nece biti ni blizu tako dobra kao tada, a i ne verujem da ce tako lako da neutralise Novakov servis. Ne zaboravi na pritisak prokletog RG-a takodje.

Samo polako, ipak ima jos dosta do finala i za jednog i za drugog. Sto neko gore rece, Rodzer ce biti u eventualnom SF-u mnogo opusteniji nego u finalu, sto znaci da je i on dosta tezi protivnik u tom delu turnira nego u samoj zavrsnici.

Igrali su Novak i Vavrinka ovde vrlo dramatičan i napet meč pre par godina.Može Vavac i ovde da parira.

Comment

• Ma znam da moze, ali nikako ne moze samo Vavrinka da se pita, na to sam se nadovezao.

Resava ovo Djoka u sl. gemu
                    "Ne zelim da izadjem na teren i pruzim maksimum, zelim da izadjem na teren i pobedim." - Novak Djokovic

Comment

• Pustio ovaj mali ruku
                      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Naravno da ne.Ali ako ima dan...
                        A ovo Novak treba sada da preseče.

Comment

• Bude li Djokovic izgubio set, ja sam zavrsio sa kladjenjem zauvek

Comment

Federer set nije osvojio u dva polufinalna meca na AO-u protiv Novaka.
                            sigpic

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
                              Igrali su Novak i Vavrinka ovde vrlo dramatičan i napet meč pre par godina.Može Vavac i ovde da parira.
                              Igrali su tri napeta meca tri uzastopne godine.

Ne brine me Stanislas uopste, spremio je Don dobitnu taktiku Nisikori ce biti daleko tezi protivnik ali rano je baviti se bilo kakvim kalkulacijama, Novak jos ni Halysa nije pobedio, a u sledecem kolu vec ga ceka tradicionalno neugodni Sepi
                              Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Originally posted by zdravkelja View Post
                                Bude li Djokovic izgubio set, ja sam zavrsio sa kladjenjem zauvek
                                Ako izgubi set, ja ti savetujem da sutra opalis par crvenih na Federera & minus gemovi kombinaciju.

Comment

Working...
                                X