Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2016. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odlican Cung. Definitivno buduci broj jedan. Ima jos dosta tu mesta za unapredjivanje igre ali od sad se vidi da mali ima tu neku sampijonsku auru. Jos u to treba dodati, kao sto sam imao prilike nekoliko puta da ponovim, negovo korejsko poreklo, uz to ide rad, disciplina teznja ka boljitku i taj zen um i duh. Gledajuci njega i Rubleva ili Zvereva jednostavno kao nebo i zemlja. Samo napred mali!
    --ZA GOSPODINA GOVEDARICU OD NJEGOVOG VERNOG SK FAN KLEBA--

https://ibb.co/cD1Xnq

Comment

• Originally posted by NI View Post
      Ti volis malo da zezas.

1.
      Prvih sest gemova su bili totalno ravnopravni. To je prva mala pobjeda Chunga. OK, prihvatam da je Novak htio da ga testira, da zna za ubuduce kakav je sa osnovne. I uvjeren sam da nije previse sretan sa onim sto je danas probao. Chung ce de napreduje.

2.
      Jednom kad je Novak poceo da miksa, tu vise nije bilo ravnopravnosti. U drugom setu je onda Novak htio da isprasi Chunga, da uzme set sa 6:0, da ostavi traga za buduce meceve. Ali Korejanac se nije dao. U 5. gemu 2. set se vodila velika borba (22 poena). Novak je dosao do BL, ali nije uspio da ga brejkne. Chung je imao dosta servis vinera. To je bila druga mala pobjeda Chunga. Znacajnija od prve.

3.
      U trecem set, Novak je sveo svoje ambicije na to ga rutinski dobije. Nije ni pokusavao da oduva Chunga sa terena. Vjerujem da je vrucina tome doprinijela. I Novaku i Chungu je ona prilicno smetala.
      Naprotiv, za ovu priliku sam vrlo ozbiljan. Ti uvodni gemovi ne znace nista jer su kako se slozismo bili ispitivanje snaga.
      Ne mislim da je Cungu mnogo znacilo to sto se spasao bagela u drugom setu jer je brejknut odmah s`pocetka treceg cime je mec bio zakjucen. U pozadini tog njegovog opiranja bagelu ti vidis korist za Cunga dok meni ona otkriva primarnu zelju sa kojom je usao u mec a to je izgubiti sa sto manjom razlikom.
      Ponovicu da nisam kod njega primetio tu vrstu karaktera neophodnu za ambicije kakve verovatno gaji. Tehnicki aspekti se uvek daju poboljsati ali sve to mora pratiti veca borbenost i mnogo veci voljni momenat od prikazanog.
      sigpic

Comment

• Halys ocekivano protiv mrtvog Dodiga, Laver junior (opticki) iznenadio protiv Marchenka. Bravo Omare

Comment

• Originally posted by pecaros View Post
          Naprotiv, za ovu priliku sam vrlo ozbiljan. Ti uvodni gemovi ne znace nista jer su kako se slozismo bili ispitivanje snaga.
          Ne mislim da je Cungu mnogo znacilo to sto se spasao bagela u drugom setu jer je brejknut odmah s`pocetka treceg cime je mec bio zakjucen. U pozadini tog njegovog opiranja bagelu ti vidis korist za Cunga dok meni ona otkriva primarnu zelju sa kojom je usao u mec a to je izgubiti sa sto manjom razlikom.
          Ponovicu da nisam kod njega primetio tu vrstu karaktera neophodnu za ambicije kakve verovatno gaji. Tehnicki aspekti se uvek daju poboljsati ali sve to mora pratiti veca borbenost i mnogo veci voljni momenat od prikazanog.
          Uvodni gemovi su bili ispitivanje jednog segmenta Chungove igre. Gledajuci u okiru meca, oni su bili beznacajni ali gledajuci za Chungovu karijeru i njihove buduce meceve, oni su bili i te kako znacajni. On je sebe testirao sa osnovne protiv jednog od kraljeva razmjena. I bio ravnopravan. Ima pravo da se vec sada nada boljemu protiv vecine igraca koji su ispred njega.

Kad igra protiv nekoga ko je onako isprasio Nadala prije nedjelju dana, onda moras ograniciti ocekivanja, osima ako ti arogancija ne muti razum. Samim tim Chung je ispunio svoje ciljeve za mec.

Hoces reci da nema gore pomenutu (bakansku) aroganciju? Nema. I to nije mana. U vecini slucajeva ta je arogancija pogubna.

Comment

• Zanima me sta Cilic moze dalje. Zadnja 2 seta, izuzev zadnjeg gema, je imao omjer W/UE's 23/5. Bit ce zanimljivo

Comment

• Originally posted by tenis View Post
              Zanima me sta Cilic moze dalje. Zadnja 2 seta, izuzev zadnjeg gema, je imao omjer W/UE's 23/5. Bit ce zanimljivo
              A kakav je bio u citavom mecu? Zajebi to set, dva, pola; odredjeni period koji nama odgovara. Sibni statistiku za celu tenisku utakmicu.
              Last edited by Sandugp; 18-01-16, 11:11.
              sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
              Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by tenis View Post
                Zanima me sta Cilic moze dalje. Zadnja 2 seta, izuzev zadnjeg gema, je imao omjer W/UE's 23/5. Bit ce zanimljivo
                Čilić može do Berdycha. Može i preko njega sigurno. Dalje ko zna.

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                  A kakav je bio u citavom mecu? Zajebi to set, dva, pola; odredjeni period koji nama odgovara. Sibni statistiku za celu tenisku utakmicu.
                  Imao je odlicnu statistiku:

http://www.ausopen.com/mobile/en_AU/...day6/1125.html

Cesto se desi da se favorit muci prva 2 seta a onda lako dobije preostala 2.
                  Ono sto me najvise veseli je bolje kretanje i postavljanje na udarac, kao i return.
                  Sa ovakvom igrom ce puno manje grijesiti i biti konstatniji. Bit ce mu ovo najbolka sezona.

Comment

• Originally posted by Bimbo View Post
                    Dobro jutro.
                    Nije mi Chung bio dovoljno atraktivan da se budim u pet. Po rezultatu bi rekao da je Nole igrao onoliko koliko treba da dobije lagano.
                    Vidim i da su komšije iz BiH sjajno odradili prvo kolo. Čestitke momci.
                    Žao mi za Bornu, više sam očekivao.
                    Nego, razlog za javljenje je Karolina. Koliko nisko moraš pasti da izgubiš set od Putintseve. Žena igrala prošle god 31 turnir i sakupila manje od 800 poena.
                    Raspad Karoline se može uporediti jedino sa raspadom Ane Ivanović. Ja sličan primer u ženskom tenisu ne znam. Sa prvog mesta, do gubljenja setova i mečeva od teniserki rangiranih oko stotog mesta.

Sorry, evo razloga. Medikal, nešto nije u redu sa gležnjem.
                    Smešna je. Umesto izuvanja patika, nek se pokupi i ode kući.
                    Otišao na posao pa nisam ispratio kraj. Vidim sad, izgubila Karolina.
                    E vala, neka sam joj i rekao, raspad je isti kao i Ana.
                    Mada, nisam baš očekivao da će izgubiti više od seta. I mene je iznenadila.
                    Naprotiv, od Ane očekujem da odmah izgubi.
                    Šta se dogodilo sa Sloun Stivens?

Comment

• Da, to je i moje misljenje. Trebao bi doci do 4-finala. Mogao bi proci i Federera ali preko Djoke ne moze.

Comment

• Cilic nece videti QF, kakvo crno SF
                        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                        with experience.

Comment

• Ljudi da budemo ozbiljni ipak je to cilic kakvo crno polufinale
                          Last edited by SinisaKun; 18-01-16, 12:04.
                          Atletico Madrid, KK Partizan, Boston Celtics

Ako te privuce lepotom i zbuni inteligencijom, na pravom si putu da izgubis glavu

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                            Cilic nece videti QF, kakvo crno SF
                            Zadnjih 5 Slamova: QF, W, 1/8 (tek se vracao i igralo se na zemlji), QF, SF. Plus protiv Berdycha ima cistih 6:0 u setovima na njihova zadnja 2 meca na tim Slamovima.
                            A Berdych ne moze do 4-finala na zadnja 3 Slama.
                            Ko bi to trebao u 4-finale nego Cilic??
                            Last edited by tenis; 18-01-16, 12:07.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                              Uvodni gemovi su bili ispitivanje jednog segmenta Chungove igre. Gledajuci u okiru meca, oni su bili beznacajni ali gledajuci za Chungovu karijeru i njihove buduce meceve, oni su bili i te kako znacajni. On je sebe testirao sa osnovne protiv jednog od kraljeva razmjena. I bio ravnopravan. Ima pravo da se vec sada nada boljemu protiv vecine igraca koji su ispred njega.

Kad igra protiv nekoga ko je onako isprasio Nadala prije nedjelju dana, onda moras ograniciti ocekivanja, osima ako ti arogancija ne muti razum. Samim tim Chung je ispunio svoje ciljeve za mec.

Hoces reci da nema gore pomenutu (bakansku) aroganciju? Nema. I to nije mana. U vecini slucajeva ta je arogancija pogubna.
                              Ukoliko je Cungov cilj bio da ne bude bagelovan onda ga je svakako ispunio.
                              Arogantan moze biti svako bez obzira na etnicku ili teritorijalnu pripadnost. Kao osobina ima svoje prednosti narocito u takmicenjima mada jeste pogubna ukoliko je neutemeljena.
                              Priznajem da Cunga ne poznajem toliko dobro da mogu sa sigurnoscu tvrditi ima li i koliko te osobine u sebi.
                              Danas me nije ubedio da poseduje`ono nesto` sto opet ne znaci da ga nema. Na njemu je da me ubedi u suprotno, vremena ima na pretek.
                              sigpic

Comment

• Damir ipak trenirao zadnjih par dana.

Sve se moze kad se spusti glava i radi se iza kulisa.

Bravo!
                                sigpic
                                "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                                AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

Working...
                                X