Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2016. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Njena igra je bila vrlo obećavajuća i mislila sam da jedina može Sereni da se suprotstavi.Za mene je ovo iznenadjenje.
    Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
    Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
    "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Ne moze Sereni niko da se suprostavi. Pricamo o najboljoj teniserki svih vremena. Ako je na nivou, odnosno ako je na 70% nivoa ona osvaja Slem, nebitno o kojem se radi i druge igracice tu nista ne mogu.
      sigpic

Comment

• Dobijala je nju Vika ,doduše ne na slemu.A opet mi nekako drago zbog Kerber....Pomešano skroz.
        Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
          Ne moze Sereni niko da se suprostavi. Pricamo o najboljoj teniserki svih vremena. Ako je na nivou, odnosno ako je na 70% nivoa ona osvaja Slem, nebitno o kojem se radi i druge igracice tu nista ne mogu.
          Slazem se. Takav utisak ostavlja gde god da se pojavi.
          sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• A pazi drugi QF par.Ana čupa kosu sigurno...

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
              Dobijala je nju Vika ,doduše ne na slemu.A opet mi nekako drago zbog Kerber....Pomešano skroz.
              Davno je Serena prestala da brine o ostalim turnirima, na Slemu je treba pobijediti. Tek ce kad se oprosti biti jasno sta je uradila Vinci i da je Serena od krvi i mesa i da na nju pritisak moze da utice.

Svi se dive Federeru dje je sa 34 godine, Serena isto ima 34 godine, najvece rivalke su mladje od nje izmedju sest i deset godina i opet je bliza da osvoji kalendarski Slem nego da je neka od njih savlada na Slemu. Cudo, cudo, sad i nikad vise.
              sigpic

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
                A pazi drugi QF par.Ana čupa kosu sigurno...
                Konta je sasvim zasluzeno ovde, ja mislim da bi dobila i Anu, devojka igra fantasticno vec 6-7 meseci, ako ne i vise i moralo je to da se materijalizuje jednom. Ako je nisi gledala gledaj sad, sve udarce poseduje, a ima i odlican servis. Zhang bi ispala 100% da se nije povredila Madison...

Volio bih da Konta ovo dobije, zasluzuje to.
                OVAKO

Comment

• Gledala sam je već dobra je,ali Zhang?

Comment

• Dobra je i Zhang, ali trenutno mislim da je Johana nivo iznad. Plus Zhang je prosla i kvale, mnogo meceva je vezala, pasce i psihicki i fizicki siguran sam. Inace odlicna je i Zhang, kako je samo namlatila Halepovu u Alize Cornet, strasno
                    OVAKO

Comment

• Ovo je sada,blago rečeno smešna igra.Sada da li je Džoan tako dobra ili Žang loša?Još malopre htedoh reći da me Konteova podseća na malu Kamilu Đorđi.
                      A mogle bi da požure pa da uživamo u pobedi Ferera

Comment

• U ovim trenutcima David igra neverovatno i Endija odrzavaju servisi u setu-verovatno odlucujuci set u mecu/TB/.
                        * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Endi pravi gresku na mrezi i 2:1 za Davida i servis
                          David uspresan na mrezi 3:1
                          Prvi servis David na mrezi i greska Endija iz pasinga.4:1, Endi servira za opstanak i smanjuje/promena strana 4:2/ i jos jedan servis Endija i ponovo odlican za 4:3
                          David servira i ide reli , Endi Fh dijagonalu izbacuje i 5:3.
                          David servira, ide reli i Endi vraca brejk na mrezi.
                          Endi servira drugi servis. i David u mrezu za oba 5.
                          David uspesan na mrezi i set lopta, i servira.
                          Endi Ue lagana/ Fh DTL van/ i David izjednacuje-1:1 u setovima.
                          Last edited by jovan; 27-01-16, 07:04.
                          * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Gledam sad pred posao malo reprizu Azarenka - Kerber.
                            Kakva kraljica Kerber. Azarenka servirala dva puta za set, jednom imala 40-0, jednom 40-15.
                            Kerber na pet set lopti klepila ćetri suluda vinera.
                            Kraljica

Gledam sad, Kerber odnos W i UE 31-16. Nestvarno za ženski tenis.
                            Ne znam da li je ikada igrala polufinale GSa, ali joj se sad smeši i finale.
                            Navijam za nju do kraja.
                            Last edited by Bimbo; 27-01-16, 08:22.

Comment

• Izvika se Vika i ode kući, Sereni su sad nezgodnije Radvanska (odličan defanzivac) i Kerber, obe su je dobijale,za razliku od Azarenke i Šarapove koje su joj bile redovne mušterije, tako da joj je sada malo otežano osvajanje titule
                              Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Serena je izjavila da nema pojma zašto igra u 35oj, ali da joj dobro ide pa što da ne.
                                Ali, ako izgubi od Smorenske, eto joj razloga zašto više ne treba da igra.

Comment

Working...
                                X