Njena igra je bila vrlo obećavajuća i mislila sam da jedina može Sereni da se suprotstavi.Za mene je ovo iznenadjenje.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Australian Open 2016. - Uživo komentarisanje mečeva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Dobijala je nju Vika ,doduše ne na slemu.A opet mi nekako drago zbog Kerber....Pomešano skroz.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostNe moze Sereni niko da se suprostavi. Pricamo o najboljoj teniserki svih vremena. Ako je na nivou, odnosno ako je na 70% nivoa ona osvaja Slem, nebitno o kojem se radi i druge igracice tu nista ne mogu.sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
A pazi drugi QF par.Ana čupa kosu sigurno...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostDobijala je nju Vika ,doduše ne na slemu.A opet mi nekako drago zbog Kerber....Pomešano skroz.
Svi se dive Federeru dje je sa 34 godine, Serena isto ima 34 godine, najvece rivalke su mladje od nje izmedju sest i deset godina i opet je bliza da osvoji kalendarski Slem nego da je neka od njih savlada na Slemu. Cudo, cudo, sad i nikad vise.sigpic
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostA pazi drugi QF par.Ana čupa kosu sigurno...
Volio bih da Konta ovo dobije, zasluzuje to.OVAKO
Comment
-
Gledala sam je već dobra je,ali Zhang?Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Ovo je sada,blago rečeno smešna igra.Sada da li je Džoan tako dobra ili Žang loša?Još malopre htedoh reći da me Konteova podseća na malu Kamilu Đorđi.
A mogle bi da požure pa da uživamo u pobedi FereraŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Endi pravi gresku na mrezi i 2:1 za Davida i servis
David uspresan na mrezi 3:1
Prvi servis David na mrezi i greska Endija iz pasinga.4:1, Endi servira za opstanak i smanjuje/promena strana 4:2/ i jos jedan servis Endija i ponovo odlican za 4:3
David servira i ide reli , Endi Fh dijagonalu izbacuje i 5:3.
David servira, ide reli i Endi vraca brejk na mrezi.
Endi servira drugi servis. i David u mrezu za oba 5.
David uspesan na mrezi i set lopta, i servira.
Endi Ue lagana/ Fh DTL van/ i David izjednacuje-1:1 u setovima.Last edited by jovan; 27-01-16, 07:04.* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *
Comment
-
Gledam sad pred posao malo reprizu Azarenka - Kerber.
Kakva kraljica Kerber. Azarenka servirala dva puta za set, jednom imala 40-0, jednom 40-15.
Kerber na pet set lopti klepila ćetri suluda vinera.
Kraljica
Gledam sad, Kerber odnos W i UE 31-16. Nestvarno za ženski tenis.
Ne znam da li je ikada igrala polufinale GSa, ali joj se sad smeši i finale.
Navijam za nju do kraja.Last edited by Bimbo; 27-01-16, 08:22.
Comment
-
Izvika se Vika i ode kući, Sereni su sad nezgodnije Radvanska (odličan defanzivac) i Kerber, obe su je dobijale,za razliku od Azarenke i Šarapove koje su joj bile redovne mušterije, tako da joj je sada malo otežano osvajanje tituleLako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega
Comment
Comment