Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2016. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eh kako se izglupirao Simon, steta.

Sent from my Grand X In using Tapatalk
    OVAKO

Comment

• Treba udijeliti krompir Simonu kao nagradu za prva 3 seta

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
        Kako mazi loptu, ocajna igra.
        Nasuprot, to je vjerovatno najbolja igra protiv Simona. (Da me bne cuje Bojana.)

Comment

• Bravo care, bravo. Mada je moglo ovo jos ranije

Comment

• Nesto se cudno desava sa Novakom,forma je u totalnom padu,a vidi se da nije psihicki uopste tu.Ne znam da li je Doha bila samo varka ili ga je totalno poremetila ova prica o namestanju meceva,ali ovo je totalna tuga od igre

Comment

• Nole lopove...e sad je mnogo lakse..set vise u dzepu i hlad na celom terenu!Mislim da ce i ishod 4 seta reci sve!

Comment

• Originally posted by notorious View Post
                Treba udijeliti krompir Simonu kao nagradu za prva 3 seta
                Nista cudno, ocekujem sad drastican pad Gillesa I opustenija igra Novaka.
                OVAKO

Comment

• Ne znam zašto i kako ali još pre par dana mi se javljalo da će ovako biti protiv uvek nezgodnog Simona.
                  Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                    Nista cudno, ocekujem sad drastican pad Gillesa I opustenija igra Novaka.
                    Sto bi pao Simon kad se odlicno nosi sa Novakom? Vrlo lako ovo moze da ode u peti

A na mrezi ga Zilica probija sam' tako. Deluje Novak kao da je bez jasnog plana izašao na teren.
                    Bas me zanima koja prosecna brzina Novakovih udaraca
                    Last edited by Nera; 24-01-16, 07:11.

Comment

• Bice ovde tenzije do kraja..

Comment

• Agut danas puno losiji i umirniji nego protiv Cilica a Berdych radi jedino sto se i mora, napada, i dolazi do 1:1.

Comment

• Jedino servis funkcioniše

Comment

• Ovaj tenis mora da gleda neke razlicite meceve od sve nas. Pa Agut je razbijao Berdiha skoro dva seta, ovaj kaze losiji I umorniji haha

Sent from my Grand X In using Tapatalk
                            OVAKO

Comment

• Da li je Novak ikada imao vise gresaka nego danas?

Comment

• ne igra mu se jutros. opasno ga smara pimplanje sa zilom po suncu kad zna da ide dalje ali ga eto mrzi
                                fokusa bez. kako mu ovaj uze 2.set sa odnosom brejk lopti 0/11 vs 0/0 nikome nije jasno
                                danas je vjerovatno oborio licni rekord po broju neiznudjenih

Comment

Working...
                                X