Originally posted by Maxx-a
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Australian Open 2016. - Uživo komentarisanje mečeva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Nera View PostSta ovo bi? Pprobudih se u trecem setu, kad Nisikori rutinski dobija Conguocekivala sam da ce biti neizvesnije
ne zna se koji je udarac bloji FH ili BH , kretanje neverovatno dobro, cesto i na mrezi jedino tu je imao par kikseva (uz njegov standardno prosecan servis )i to je sve. Mozes zamisliti kada pogodi Jo-u as iz drugog servisa
Similis simili gaudet
Comment
-
Originally posted by Maxx-a View PostNikakve neizvesnosti nije bilo cak sta vise meni je licilo na boks mec , Tsonga u totalnom down-u a Nisikorine zna se koji je udarac bloji FH ili BH , kretanje neverovatno dobro, cesto i na mrezi jedino tu je imao par kikseva (uz njegov standardno prosecan servis )i to je sve. Mozes zamisliti kada pogodi Jo-u as iz drugog servisa
Comment
-
Originally posted by Nera View PostDa pocnemo vec sad da brinemo
Novak tek treba da se przi sa Gillesom, ne ocekujem laganu pobedu, videcemoLast edited by Maxx-a; 24-01-16, 03:41.Similis simili gaudet
Comment
-
Znam otprilike kakav je igrac generalno GGL a cini mi se i da su jedini mec igrali vec davne 08, Tokio mislim , rutinski dobio 19nji Kei. Ipak moj je utisak da je u vecem delu meca na AO bio nadigran iako je resio u 4 seta.Similis simili gaudet
Comment
Comment