Kakav je samo krs od igraca Bedene,nijedno oruzje u igri a kada god ga gledam grijesi kao sumanut.Valjda ce Tiafo ovo iskoristiti iako jedva stoji na nogama.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
2016. ATP Challenger Tour // Futures // Juniors
Collapse
X
-
Originally posted by DejZ View PostKakav je samo krs od igraca Bedene,nijedno oruzje u igri a kada god ga gledam grijesi kao sumanut.Valjda ce Tiafo ovo iskoristiti iako jedva stoji na nogama.
Sent from my Grand X In using TapatalkOVAKO
Comment
-
Krstin dobio prvi set,jos malo..Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Nedovjesov je izbacio Kacanova ocigledno jako dobrom partijom, ne znam samo ko ih je bacio na drugi teren bez kamere.. Kjudineli opet solidan u Ranani, rekao sam jos na pocetku sezonu da se najverovatnije vraca u Top 100 po prvi put od novembra 2010.
Medvedev pruza odlican otpor Donskoju a Sela nakon jubilarne 20. titule prosle nedelje zeli da se jos vise priblizi Luu kod kuce u IzraeluPancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
Pedja Krstin nastavlja sa sjajnim partijama,dobio Sugitu u prvom kolu,TOP 100 igraca.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment