Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 250 - 2016. godina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by cacanin View Post
    Pobeda Svarcmana jer je posle opomene Bugarce izlomilo jos reketa a kako je bila mec lopta izgubio je taj poen samim tim i mec.
    Nije bila mec lopta , bio je djus 40-40 , cuje se kako Lajani kaze da je djus

Comment

• Mene je stari gonjo po terenu kad sam jedan razbio... Sreca nije me uhvatio

Comment

• Originally posted by DrMr View Post
        Nije bila mec lopta , bio je djus 40-40 , cuje se kako Lajani kaze da je djus
        Sad treba li kladionica računati kv1 ili pobjeda švarcmana

Comment

• Pobjeda Švarcman

Comment

• Originally posted by shminka View Post
            Pukla mu je živa ovdje i u drugom i u trećem prikazanom poenu, ko ga ne bi razbio
            I ja bih ga u zadnjem poenu razbio, ovako gledajući snimak mi dođe da nešto razbijem a kamo li onako kad si direktni učesnik.
            Mirza Bašić najbolji čovjek u TOP 79. a i šire.

Comment

• Originally posted by shminka View Post
              Pobjeda Švarcman
              Ne znam zasto pise 6:0 i pobeda kad ispada da je predaja, sad sam jos jednom pogledao?
              Na djusu je pruzio ruku sudiji!

Comment

• Nije predaja sigurno.. Mislim da je i pitao suca nesto vezano za to, da ne bi predao slucajno...
                Mislim da je jednom Gulbis u MC izgubio tako citav gem... Samo sjeo covjek na klupu na parnom gemu, i odbio igrati... Sudac samo rekao rezultat sa 2:0 na 3:0

Comment

• Ama lik dobio tri,cetri upozorenja u setu automatski gubis nesto, ne znam jel set ili gem.

Al u svakom slucaju spucate grc, sjebe ti se mec, jos te i oprema zajebaje pucaju zice ko da su od konca.

Frustrirajuce je to, ne slusa te tjelo, pa onda ni reketi sta ces.

Al ih je doktorski razbio, Rodik, Ivanisevic i Gonzales su ponosni.
                  sigpic
                  "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                  AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Uglavnom evo vam da ne razbijate glavu.. Ukratko nakon point penalty, ide "game penalty"

ovo je taj mec.. act 3 procitati

http://www.tennisnow.com/News/Ernest...hree-Acts.aspx

Comment

• Pa je l' stvarno mislite da mu je ono poslednje razbijanje proslo nekaznjeno?
                      Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• sigpic

Comment

• WC-e sledece nedelje bukvalno bacene na igrace iz Top 30

sigpic

Comment

• Francuz rodjen '98. za kog nikad nisam cuo ima set prednosti protiv Edmunda u Nici, ovo bas nisam ocekivao. U Zenevi se njegov vrsnjak odlicno drzi protiv Donskoja

sigpic

Comment

• Evo prve ATP titule za Zvereva ako bude htio.
                              1. Andrey Rublev
                              2. Thanasi Kokkinakis
                              3. Alexander Zverev
                              4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Nije nerealno

Koliko li je Damir naplatio ovaj poraz

sigpic

Comment

Working...
                                X