Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 250 - 2016. godina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• With his win over Goffin in Munich, Zverev is the first teen to defeat a top seed at an ATP event since Delpo beat Roddick in L.A. in 2008.

Comment

• Narode, izvinite sto sam dosadan. Ima li iko strim za Zvereva da moze na telefon?
      1. Andrey Rublev
      2. Thanasi Kokkinakis
      3. Alexander Zverev
      4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Ajmo Sasa, mirno i lagano
        Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Kakav je ovo sampion
          1. Andrey Rublev
          2. Thanasi Kokkinakis
          3. Alexander Zverev
          4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Kakav cas tenisa Dominika Tima! Kakvo raznosenje utripovanog protivnika. Lekcija iz svakog segmenta ove lijepe igre buduceg broja jedan. Ovo je bilo bas bolno. Dao mu je set fore, to rade vrsni sahisti, velemajstori, kad daju topa fore majstorskim kandidatima. To je uradio i Tim danas, a onda je odlucio da se uozbilji, da igra na 70% kapaciteta i sa takvom igrom je prosto unistio Zvereva.

Toliko ga je rasturio da ovaj nije znao sta se desava, pucali su ritern vineri, voleji, dropovi, vineri sa oba krila, u nevjerici je odmahivao glavom Zverev i sirio ruke. A dno je dotakao kad je na sljaci preispitivao jasno vidljiv trag. Nije zelio sebi da prizna da postoji neko ko je ovoliko bolji od njega, ali morao je. Svaka lekcija je dobra, ali ne i za ljude koji misle da sve znaju i da su izmislili tenis. Takvima ovakve lekcije cine protivuslugu. Sada ce bijesno da razlupa svlacionicu vjerovatno.

Tim je skroman, divan teniser koji ima nestvarno lijepu igru i koji ce biti najbolji teniser planete. Bravo Dominice, svako ko voli tenis tebi klice!
            sigpic

Comment

• Vladane izdominirao si 😀 ... kao Tim malocas.

Comment

• Po ko zna koji put Zverev kad treba dobiti Corica podbacuje, bude blizu pobjedi ali izgubi. Kkasicna teniska prica o limitiranosti.

Comment

• Przili ste Vladana, eto vam ga sad

Nadam se da mu vise necete davati povoda za ovakve postove

sigpic

Comment

• Navijao sam za Dominika i pred kraj prvog vidim ovo:
                    Originally posted by Velikiajnstajn View Post
                    Kakav je ovo sampion
                    Rekoh sebi sad` ce to Dominik obrnuti a u glavi sam tacno znao kada ovaj okrene mec... prvu Vladanovu recenicu. Tako i bi

Originally posted by Vladan View Post
                    Kakav cas tenisa Dominika Tima! Kakvo raznosenje utripovanog protivnika. Lekcija iz svakog segmenta ove lijepe igre buduceg broja jedan.
                    Cepam se kakav sam prorok mada nikakvim opipljivih dokaza nemam
                    Vladane samo nastavi... i ja sam znao da ce ga pregaziti. Dominik je ovih meseci za tzv. Zverku vise od monstruma.
                    >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Falio mi je ovakav Karlovic, bice to kako treba do trave

sigpic

Comment

• Kad li je poslednji put Dr.Ivo izgubio ovako ubedljivo oba tajbrejka

Comment

• Protiv Almagra u Sent Poltenu je uzeo 5 poena, protiv Federera u Kanadi 2007. takodje pa onda sledece nedelje 6 protiv Melcera. Simon mu je 2008. u Madridu prepustio 3, Lu 5 u Haleu 2014. a Harison 4 u Akapulku prosle godine. Ovaj od Dimitrova je ipak najtezi

sigpic

Comment

• Namerno ispade Zverko. Pa ko jos igra na Uskrs.. crveno slovo.
                            Svaka cast Timu. Jos hìjedna tutula i pomak na renkingu. Jos neka sica i ulazi u top 10.
                            --ZA GOSPODINA GOVEDARICU OD NJEGOVOG VERNOG SK FAN KLEBA--

https://ibb.co/cD1Xnq

Comment

• Odlican Almagro za sada

sigpic

Comment

• Vintage Nico

Comment

Working...
                                X