Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 250 - 2016. godina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Raznese i Fritz, ludilo od igrača

Comment

• Moh skoro pa posmatrac.. kada Tejlor usavrsi jos neke aspekte igre, za par godina ce bukvalno svi moci da sednu i placu kada on bude imao svoj dan
      Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Rad nogu mi je daleko najimpresivniji, tajming odličan

Comment

• Meni on top potencijal, oprostio sam mu i grehe što mi je jednom srušio strašan tiket
          There's something wrong with me chemically
          Something wrong with me inherently
          The wrong mix in the wrong genes
          I reached the wrong ends by the wrong means
          It was the wrong plan
          In the wrong hands
          With the wrong theory for the wrong man
          The wrong lies, on the wrong vibes
          The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Nema sta, sve kako treba!

Trebalo je da ''zaduzim'' nekog od vas da mi snimite mec, moram da pisem o prethodnim rezultatima a sumnjam da cu ga negde naci

sigpic

Comment

• Originally posted by Indigo View Post
              Meni on top potencijal, oprostio sam mu i grehe što mi je jednom srušio strašan tiket
              Protiv Donaldsona
              Strasan je Tejlor, a za njega se najmanje dize fama, al ako, bolje je tako. Svi udarci na mesto, bas razbija.
              OVAKO

Comment

• Originally posted by ClayWarrior View Post
                Nema sta, sve kako treba!

Trebalo je da ''zaduzim'' nekog od vas da mi snimite mec, moram da pisem o prethodnim rezultatima a sumnjam da cu ga negde naci
                http://videostream.dn.ua/videopage/v...c_location=ufi

Ako neko moze nek otvori sada mec Fritza, nek klikne na ovo dole dugme kao dvije strelice u krug i mozes od pocetka premotati i da ti snimi, ili probaj tako pa kad zavrsis pregledati.

Comment

• Originally posted by LARSSON View Post
                  http://videostream.dn.ua/videopage/v...c_location=ufi

Ako neko moze nek otvori sada mec Fritza, nek klikne na ovo dole dugme kao dvije strelice u krug i mozes od pocetka premotati i da ti snimi, ili probaj tako pa kad zavrsis pregledati.
                  U jbt.. snimao sam odavde Brauna i Darsisa ali nisam obracao paznju na to. Ne znam samo sta ce biti kada se mec zavrsi, da li ce i dalje moci, ako ne izadjem sa linka

sigpic

Comment

U jbt.. snimao sam odavde Brauna i Darsisa ali nisam obracao paznju na to. Ne znam samo sta ce biti kada se mec zavrsi, da li ce i dalje moci, ako ne izadjem sa linka
                    Mislim da neces moci gledati ako izadjes sa linka, jer odmah se brise sa liste meceva ;)

Comment

• Ma da, to je logicno. Ako bude moglo placam ti pivo

Monako ubija Cekinata, izgleda da se oporavio kako treba

sigpic

Comment

• Kakav raning forhend za brejk, brzo ce ovo biti gotovo

sigpic

Comment

Kakav raning forhend za brejk, brzo ce ovo biti gotovo
                          A onaj pre toga, za 15-30? Sta je bilo to covjece, RAKETA, sigurno bilo 170 km/h..
                          OVAKO

Comment

• Ubi ga, nemoćni Moh samo menja strane. Lepo, lepa USA budućnost.
                            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• E sada je Moh popizdeo, ovo je bio jedan od retkih gemova gde je imao solidnu sansu i opet je ne koristi

Meni prvi utisak ipak moraju biti prazne tribine, u ne bas malom gradu u 18:15.. Amerikanci vise ne vole tenis

sigpic

Comment

• Lepo bogami, strima nestade pred poslednji gem

Bravo decko, Top 100 pada najkasnije na travi

sigpic

Comment

Working...
                                X