Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 250 - 2016. godina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by bojanaBG View Post
    Indigo je sam trazio onakav odgovor, tebi nista lose nisam rekla, ne znam cemu ovo?

Sent from my Z3 compact <3
    Ti udarila po meni a u pitanju je šala koju nisi shvatila. Ok nije ni bitno. Vređaš se zato što sam napisao da ti više pratiš Viktora i da lepiš njegove postere po sobi. O kojim mi vanvasionskim stvarim raspravljamo jbt ne bih te tako nisko i direktno udario nije to moj stil, ja završavam ovde raspravu na temu pljuvanja, Griše, Viktora.

Nepotrebno sebe dovedem u situaciju da se svađam sa pola foruma a ne znam ni zbog čega.
    Last edited by Indigo; 16-01-16, 14:58.
    There's something wrong with me chemically
    Something wrong with me inherently
    The wrong mix in the wrong genes
    I reached the wrong ends by the wrong means
    It was the wrong plan
    In the wrong hands
    With the wrong theory for the wrong man
    The wrong lies, on the wrong vibes
    The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Originally posted by shminka View Post
      Ma hajde ne pravite se ludi, vrlo dobro svi znaju šta je ok pisati, a šta nije
      Objasni. Mene to uopštavanje izluđuje. Ko je pisao budalaštine, pljuvao i sl. citiraj ga, aman, a ne sve kao nešto u rukavicama.. pa hop zlatna ribica.

Pošto sam napisala da se ne sećam svog tog proricanja Stanove sudbine i da će postati ovakav teniser, a ne sećam se stvarno ni mnogo bitnijih stvari (izvini Stane), videh da si napisala sa zlatnu ribicu, pa da te preduhitrim, da ne napišeš i meni isto. Nisam htela da se svađamo ili raspravljamo. Samo ne možete da očekujete da imate određen ton i shvatanja (koja ne kažem da su pogrešna), a onda na reakcije i odgovore reagujete uvređeno ili se čudite. To važi za sve, sticajem okolnosti smo se Bojana i ja "dovatile".
      Last edited by miloolja; 16-01-16, 15:11.
      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
        Tražim odgovor šta je pljuvanje.
        Ako se ne slažem sa nečijim mišljenjem, da li je to pljuvanje?
        Napisati, citiram: bravo majstore, pisaj po Propuhu je vredjanje, nemoj sad i ti da se pravis naivna
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

• Ne svadjamo se uopste, Indigo i ja smo vodili sasvim korektnu konverzaciju na temu napretka igraca...dal je moguce u kasnim 20tim, ko je uspio, ko nije, ko bi mogao...a onda je mudorator foruma rekao da ne treba pisati o top 30 igracu na temi prikladnoj za to...a ja prokomentarisao da je bolje napisati nesto konstruktivno za igraca koji nije top, nego budalastinu za top igraca

Tvoj post svakako nije potrefio poentu, nebitna je kolicina znanja ljudi, niko se nije naucen rodio, bas zato i provodimo vrijeme ovdje...da bi se naucilo nesto novo

Comment

Napisati, citiram: bravo majstore, pisaj po Propuhu je vredjanje, nemoj sad i ti da se pravis naivna
            Kakvo je to vređanje? Koliko puta smo Belučija, Berdiha, Mareja i ostale sprdali da imaj promaju u glavi? Ne znam što je propuh toliko strašna reč. Od sada mi molim te napiši kakav rečnik smem da koristim to jest listu zabranjenih reči i kojeg igrača smem da kritikujem a kojeg ne.

Shminka i ja smo imali sasvim otvorenu i normalnu diskusiju. Bez ikakvog vređanja.
            There's something wrong with me chemically
            Something wrong with me inherently
            The wrong mix in the wrong genes
            I reached the wrong ends by the wrong means
            It was the wrong plan
            In the wrong hands
            With the wrong theory for the wrong man
            The wrong lies, on the wrong vibes
            The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Originally posted by Indigo View Post
              Kakvo je to vređanje? Koliko puta smo Belučija, Berdiha, Mareja i ostale sprdali da imaj promaju u glavi? Ne znam što je propuh toliko strašna reč. Od sada mi molim te napiši kakav rečnik smem da koristim to jest listu zabranjenih reči i kojeg igrača smem da kritikujem a kojeg ne.

Shminka i ja smo imali sasvim otvorenu i normalnu diskusiju. Bez ikakvog vređanja.
              Za pogresnu rec si se uhvatio.
              http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
              with experience.

Comment

Daleko od toga da sam naivna, ali to nisam ni videla, niti je to na kraju bitno za ovu priču.... nije tebe vređao, jel da? niti da si Indiga tada citirala i odgovorila, već pisala uopšteno i odg Sanduu

Svaka cast Troickom, ali onaj ko vec sad ne vidi promenu kod Dimitrova nema blage veze o tenisu.
                A ima toga još, samo me mrzi da tražim... ono vidi ko hoće da vidi i sl. (ovo ne znam ko je sve pisao, govorim uopšteno)
                Čemu takvo pisanje?

A cela moja prepiska je i počela danas sa

A i večita borba ovde ko se razume i ko se ne razume u tenis, ko hoće da vidi, a ko ne... ko ima/nema pojma...
                Ovo je bzvz i vrsta omalovažavanja, takođe, dal da pominjem mozak zlatne ribice? A diže se dreka što je neki teniser drvo? Da Shminka, potrefila sam poentu.
                Sigurno se ne razumem, nisam nikada ni tvrdila drugačije, običan sam navijač, ali ovo je ipak samo forum, a ne prestižni teniski portal.
                Tako da zvinjavam se što se ne razumem bolje u tenis, ali razumem kada vređate igrače, a i jedni druge.

Svaki put kada se mišljenja, analize, stavovi razlikuju svodi se na isto... nemoć sagovornika, sa obe strane... i onda to postane mnogo ružno.
                Last edited by miloolja; 16-01-16, 16:11.
                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

Bojana,
                  hvala ti za ovaj post.
                  Dakle, ovde ipak vladaju dvostruki aršini.
                  Pošto moje pamćenje nije na nivou zlatne ribice, podsetiću te da sam za vreme WTF-a bio banovan na nekoliko dana jer sam napisao za neke tenisere da su "klovnovi" i to se shvatilo ka veeeeeeeelika uvreda. Ne znam da li si ti to uradila ili neko drugi, ali svejedno, dogodilo se. Naravno, ja te tenisere lično ne poznajem i nije mi palo na pamet da mislim da su klovnovi kao ličnosti, da su blesavi, glupi ili bilo šta. Rekao sam da se na terenu ponašaju kao klovnovi, da im je igrački, sportski karakter takav i da ništa biti od njih neće. I bih banovan.
                  Zato i ja želim da čujem odgovor šta je vređanje. Ovde se piše i da je neki igrač glup, i da forumaši imaju pamćenje ko zlatna ribica i da nemaju pojma o tenisu i svašta još.
                  Pa ko, Bojana, odredi da je reč "klovn" ružnija i uvredljivija od toga "pamćenje ti je na nivou zlatne ribice".
                  Da možda nećeš banovati samu sebe?

Comment

• Ja sam te banovala za klovna..ali bilo je tu još nečega jel da?

Dosta smo spamovali temu, za ostale nemavezepostovesatemom idite u Tadbas.

EDIT: I da.. banove je zabranjeno komentarisati!
                    Last edited by miloolja; 16-01-16, 16:10.
                    sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                      Nemojte da se svadjate, mozemo li svi da zivimo u skladu i harmoniji? Ako celjad nisu bijesna, kuca nije tijesna.

Neko voli Grigora, neko Viktora, neko Marka, neko Janka. Ukusi su razliciti. Ali sve vas spaja ljubav prema tenisu i svi ste znalci, neko veci neko manji. Na kraju dana to nije bitno, vazno je da sport prevlada. Neka pobijedi onaj koji je bolji na borislistu.
                      Tako je!!!!
                      Ja primera radi vise volim Janka nego Marka.

I da evo Bojana je zvanicno obecala, da ce se samobanovati, tj da narednih dva dana nece posecivati forum. Jer zaista ono nije u redu.
                      Last edited by Sandugp; 16-01-16, 21:03.
                      sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                      Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Sada vidim da Cung igra u "komsiluku" sledece nedelje.
                        Moramo to ispratiti.
                        sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Montpellier, France
                          01.-07.02.2016
                          Indoor Hard

Костур:
                          sigpic

Comment

• ECUADOR OPEN QUITO
                            QUITO, ECUADOR

FEBRUARY 01 - 07 2016

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''''''''''''''''''''

GARANTI KOZA SOFIA OPEN
                            SOFIA BULGARIA
                            FEBRUARY 01 - 07 2016

Костур:
                            Last edited by Žika; 01-02-16, 11:48.
                            sigpic

Comment

• Sto li je vama Bugari sve ovo trebalo...

Na kraju ce pola Balkana otici u Top 100
                              Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Ne pratim Sofiju, sta se desava?
                                Aha sada vidim rzultat, mislis na Mirzu
                                sigpic

Comment

Working...
                                X