Kako je igrao Majer danas i opet ni do seta ne dodje. Fenomenalan napadacki tenis iz svake pozicije, ravno, brzo, duboko, ali protiv kralja ni to nije dovoljno za barem set.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Series 250 - 2016. godina
Collapse
X
-
Originally posted by shminka View PostMoglo bi se zakljuciti da ce djevojke vrlo brzo poceti luditi, kao i u vrijeme Borga, za plavokosim teniskim sampionima
Zverevu i Rublevu treba dodati i Edmunda, majstorihttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Thiem dobio TB 2.seta i izjednacio na 1:1 protiv Cilica.
Mnogo mi se svidja kako Thiem igra, bas lep tenishttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
with experience.
Comment
-
Jel pocinje od danas SK da prenosi ova dva turnira?sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Da, od danas prenose i Cenaj i Brizbejnhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostHoces da kazes da su decaci od 18 godina isto fizicki spremni kao oni od 25 ili oni od 35?
Ili da se svi podjednako brzo oporavljaju posle dugackih meceva?
Jasno je meni da neces ni milimetar da popustis od svojih stavova, ali ovo sto si sad napisao nema nikakve veze sa cinjenicama.I u tom četvrtfinalu je bio potpuno ravnopravan veći dio meča, znači da se može biti spreman ako imaš dovoljno talenta
Comment
-
Vidim da se vodi diskusija o mladim teniserima. Puno je momaka koji obecavaju. Koji se od njih do vrha? Ko to zna? Ipak trojka koja najvise obecava je Chung po konsistenciji ima nesto Novakovo, Rubljov je raskosni talenat i Borna ima nevjerovatan mentalitet sampiona.
Ne mogu vjerovati da Zverev i Edmomd mogu biti najbolji. Preglomazni su.
Zverev sve zna, ipak mu su mu i tata i brat bili profesinalni teniseri. To znaci da ima malo da uci. Od kuda onda moze doci napredak? Uporedite ga sa Bornom. Coric je arogantan i sa strasnom zeljom za pobjedom. Ako bude imao i pola Novakove zelje da uci i posveti se tenisu do kraja, mislim da mora postati visestruki GS pobjednik.
Comment
-
Tomic spada u izgubljenu generaciju, ti si surov prema '96. i '97. godistu i ocekujes ne znam kakve rezultate, a branic Tomica, koji je '92. i ima samo to jedno QF slema.A nesto se ne secam ni da se na mastersima proslavio...jedino dominira u Bogoti
http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Chung ima premekan servis i forhend, teško će se nositi sa snažnim udarcima iako ima najbolje kretanje od svih. Bornu u svoj konkurenciji ne vidim kao GS pobjednika, pogotovo iz razloga što će igrati jedan GS manje od svih. Iz tog razloga neće nikad biti ni No.1
Borna već ima razvijen sistem igre i na terenu vrlo dobro zna šta treba da radi, odnosno šta jedino zna da radi. Zverev tek treba da razvije svoj sistem igre, jutros pogubljen protiv Murraya jer ne zna šta treba da radi, ali kada je skontao...razlika u kvaliteti primjetna, jedva Andy završio mečLast edited by shminka; 08-01-16, 08:41.
Comment
-
Originally posted by notorious View PostNaravno da ga branim jer je pokazao i u tim godinama da može ako hoće i da svi mogu ako su dovoljno talentovani, a i iz mog je krajaKyrgiosa nemoj komentarisati jer je on već ravnopravan većini
A kako nije izgubljena generacija?
On treba ravnopravno da se nosi sa Djokovicem, da ga izaziva na najvecim turnirima, a njega nigde nema...osim u Bogoti, tu je GOAT
bravo Domihttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by shminka View PostChung ima premekan servis i forhend, teško će se nositi sa snažnim udarcima iako ima najbolje kretanje od svih. Bornu u svoj konkurenciji ne vidim kao GS pobjednika, pogotovo iz razloga što će igrati jedan GS manje od svih. Iz tog razloga neće nikad biti ni No.1
Chung ima ogranicenja, moze li da ih, barem dijelom, prevazidje. On je visi od Nisikorija. Trebalo bi da moze popraviti i servis i FH.
Podcjenjujes Bornu. Od svih pobrojanih, ocekujem da Borna osvoji najvise GS-ova. Ne vidim doduse da on moze biti u ligi Nadala, Novaka i Federera.
--------------
Tomic je imao najveci potencijal u "izgubljenoj generaciji". Onda je dao oduska i odao se nesportskom zivotu. Ali jedno dvije godine radi kako spada i napredak je prilican i konstantan. Ja ga ne bih jos uvijek otpisao.Last edited by NI; 08-01-16, 08:49.
Comment
Comment