Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 250 - 2016. godina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Kakav fh je sad sevnuo
    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
    with experience.

Comment

Počinje svoju prvu pravu ATP godinu, ima 13 godina da dodje do prajma, 30tih...do tad se može i na jednoručni prešaltati

Comment

vidim da je Adidas ali i dalje mi cudno sto je normalno obucen, jos pa i kratko osisan

Rublev je sigurno najaci od ove mlade, samo malo je prenervozan ali dobro, valjda ce se srediti to u buducnosti. Bio je i Roger mnogo nervozan kao mladic pa postao ono sto je postao.
        Andrej ima Nadalovski mentalitet, ne boji se nikoga, onako bas mi pada na pamet mec protiv Verdaska u Barseloni, ja sam mislio da ce da izadje i da ce se usrati od straha, a lik izasao i istamburao Nanda usred Barselone, pred domacom publikom, i to bas ga onako razbio.
        OVAKO

Comment

Pih kakav je sad forhend pogodio, ugasio tenis

Comment

A Cung opet protiv Cilana, vrijeme je za prvu pobjedu

Nova godina, stari Berdih.
            sigpic

Comment

Sve mu je novo osim reketa i njegova standardna psiha.
              OVAKO

Comment

Tesko ce Cung protiv Marina ako ne popravi igru iz prvog meca, roviti Grot ga je imao u konopcima
                Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

Ide Andrej po titule, sledeci je Stankoslav koji ce verovatno zeleti da se pridruzi svojoj devojci u Australiji
                  OVAKO

Comment

Majstor Rublev, definitivno klinac sa najvise talenta i najkompletnijom igrom.
                    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                    with experience.

Comment

• Originally posted by ClayWarrior View Post
                      Tesko ce Cung protiv Marina ako ne popravi igru iz prvog meca, roviti Grot ga je imao u konopcima
                      Jak je Grot, imao je i Federera na Vimbldonu, pa posle toga Federer dogurao do finala. Istim putem ide i Cung.
                      sigpic

Comment

• Jeste ali je odigrao samo par meceva posle US Opena, plus i operacija. Da se nije glupirao sa nekim volejima uzeo bi bar set

Hjeon ce sutra morati servirati bolje a i igra sa osnovne mora biti poboljsana, ovo nije Grot. Namucice ga sigurno ali mislim da ce biti 7-5 6-4 za Marina

sigpic

Comment

• Marcenko je mogao privoditi kraju mec sa krampom, jako dobra partija

sigpic

Comment

• Marchenko postao masina

Comment

• Steta za prvi set, vjerovatno ce ga kostati meca... Odlican je Ilija, imao je i prosle godine neke dobre nastupe, odma na pamet mi pada onaj protiv Raonica na AO-u.
                              OVAKO

Comment

• Sta covjek pogada

Comment

Working...
                                X