Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 250 - 2016. godina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ne zna se šta je strašnije, Nikov tenis ili Nikov burazer

Comment

• Da se ipak drzimo tenisa, onaj lik nije ni vredan pomena

Strasno, nikakvu sansu duh nece dobiti ako ovako nastave. Prva titula tesko da bi mogla biti impresivnija
      Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Originally posted by shminka View Post
        tu je i SABN
        Šta je SABN?

Dobar Nick, odličan. Mali izgleda došao pameti
        Mirza Bašić najbolji čovjek u TOP 79. a i šire.

Comment

• леже му ови слоумошен играчи са слемом, тако се стиче популарност, скалп је скалп... и то још атрактивном игром... Чила се брука...
          sigpic

Comment

• Al` "klinac" se samo malkice uozbiljio a Č ili Ć se raskomadao sam od sebe.
            >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Zasad Kyrgios impresivan. Vidi se da uživa u igri.
              Australian Open (2004, 2006, 2007, 2010, 2017, 2018) French Open (2009) Wimbledon (2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2012, 2017) US Open (2004, 2005, 2006, 2007, 2008)

Comment

• Kirdži ocito prija dvorana i Hard, nema vazduha da mu carlija po glavi.
                Vrv je kevi obecao posle mobilnog na terenu da u narednih mesec dana nece praviti gluposti
                Last edited by AIRBORNE; 21-02-16, 15:54.
                >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Cilica bas lupa strah, sve po sredini i na njega

Comment

• Strasana odnos vinera i gresaka citave nedelje, ovo retko ko moze da ponovi

sigpic

Comment

• Kirjos sa ovom kajlom kao 50Cent iz mlađih dana
                      Ali danas je stvarno
                      Spoiler
                      Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                      Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                      "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Imas ti Pralice i forum svoje televizije, ali ti si naravno iznad toga

sigpic

Comment

• Čita nas redovno, veruj mi. Nego mu lakše dok radi prenos da prati TW.
                          Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                          Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                          "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Legenda mu je buraz, bukvalno svaki poen isprati podrskom

Comment

• kraj

Comment

• Bravo decko!! Stigla je prekasno ali neka ih bude mnogo u budcnosti

sigpic

Comment

Working...
                                X