Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 250 - 2016. godina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by tenis View Post
    Sta je Del Potru sa lijevim zglobom? Jel samo slajsa backhand ili igra i dvorucni?

Zverev ce 100% u top 30 ako nastavi igrati kao u dvorani. Ali pitanje je hoce li, cini se da mi dvorana najvise odgovara.
    Ogovarace mu sporije podloge jos vise, imace vremena da se namjesti na udarce. Razbijao je pre 2 godine u Hamburu kad je bio bas krakat i neiskusan klinac. Ovo sto igra Zverev na pocetku sezone nagovestava da imamo novog broja 1 u buducnosti. Celosan paket, ne ckripi nista u igri, sad treba da se nadogradjuje i da odradi svoji posao. Vamos Sasa!!!!!
    Last edited by Stefan-kobe; 19-02-16, 11:49.
    OVAKO

Comment

• Ovaj Kirijios da ista u glavi ima bio bi ubjedljivo najbolji kad sidje Djokovic sa scene. Glava i narav mu nece dati. Srecom ili ne.
      sigpic

Comment

• Rastavi Kirjos Gaskea k'o dete igračku. Nema zbora da je on nakompletniji igrač od sve mlađarije. Ukoliko uspe kontrolisati temperament naosvajaće se slemova.
        Last edited by pecaros; 19-02-16, 16:14.
        sigpic

Comment

• Kakvi su njegovi udarci, nestvarnu brzinu sa osnovne linije pronalazi. Ubjedljivo najbolje izgleda od svih mladih igraca, ali to nista ne mora da znaci, glava najvaznija.
          sigpic

Comment

• Originally posted by tenis View Post
            Sta je Del Potru sa lijevim zglobom? Jel samo slajsa backhand ili igra i dvorucni?

Zverev ce 100% u top 30 ako nastavi igrati kao u dvorani. Ali pitanje je hoce li, cini se da mi dvorana najvise odgovara.
            Oporavlja se posle povrede, pa još štedi zglob, ali odigrao je par fantastičnih BH dvoručnih, noćas. Međutim, kao što već rekoh pravi test je Šardi.

Nik Kirjos je odigrao odličan meč sa Gaskeom, tj. protiv Gaskea.
            Slažem se sa Vladanom, glava je najveći problem. Međutim on je,kao i ostali mladi igrači željan dokazivanja, drzak na terenu- na granici sa bezobrazlukom, kao i moj miljenik Saša, ali mladost sve prašta. Videćemo kakvi će biti kroz 2-3 godine, da li će se malo smiriti. Meni su i ovako super, kao gledaocu koji voli tenis i ne voli uštogljenost, ukalupisanost i sl.
            Pri tom oni imaju igru i rezultate i na osnovu čega i da budu d*čni, za razliku od Tomika npr.
            Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
            Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
            "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Kako to oni imaju igru i rezultate, a Bernard nema?
              sigpic

Comment

• Moja greška, što nisam odmah napisala da sam pravila poređenje gde su oni sa 19 god, a gde je on bio. On je tek sada sa 24 ušao u prvih 20.
                Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali

Comment

• Daleko je on jos od 24 ipak. On sa 18 igrao cetvrtfinale Vimbldona, sa 19 cetvrto kolo AOa
                  sigpic

Comment

• A na ATP listi bio negde, ako se ne varam oko 300-350 pozicije.

Comment

• Ne bas, sa 16 u TOP 300, sa 17 u TOP 220, sa 18 u TOP 70, sa 19 u TOP 30.
                      sigpic

Comment

• Ne bih rekla, evo pogledaj

http://www.atpworldtour.com/en/playe...nkings-history

Ali oni su već u 100
                        Last edited by Marija81; 19-02-16, 17:33.

Comment

• 2009.10.12 296 - 16 godina

2010.02.08 209 - 17 godina

2011.08.15 61 - 18 godina

2012.06.18 27 - 19 godina
                          sigpic

Comment

• Tek sada vidim da je on rođen u oktobru, a zaokružila sam mu godine na 24. Izvinjavam se.

Kako god bilo ovi momci su materijal za top 10, a on po meni ipak nije. Volela bih čak da ga neko u budućnosti ispraši na GS ili Masters 1000.
                            Možda i era u kojoj igra ima veze sa tim, ili to što mi nije simpatičan, ili nešto treće, tek ne vidim da on može da napravi neke izuzetne rezultate.
                            Takođe jako bitno je kako je došao do QF Vimbldona ili 4R AO, da li će ponoviti ili popraviti taj rezultat. Kako će igrati u budućnosti na GS...
                            Naravno isto važi i za ove mlađe, koliko će biti konstantni.

Comment

• On je meni najtalentovaniji igrac kojeg sam vidio u poslednjih 15 godina. Garant bi se u doba drvenih reketa svi do jednog mucili, a on bi su lagano snasao. Cisti, suvi osjecaj. Najkraci moguci zamah i nevjerovatno generisanje snage, uzivanje za gledanje. Mozda i njemu klikne, mada se cini da nece. Doslo je to doba da sve moze da pocne sa 25-27 godina, tako da ima vremena definitivno.
                              sigpic

Comment

• Videémo.
                                P.S. U Delreju po;eli Dimitrov i Manarino.

Comment

Working...
                                X