Unistise 'tarke Bugarina
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Series 250 - 2016. godina
Collapse
X
-
Boli Grigora kurac, prvo Masha pa sad bivsa Hamiltonova, jebo tenis, ni ja ga ne bi igrao u takvim okolnostima.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Ako bude pravilno razvijao svoj talenat od Damira se u teniskom smislu moze dobiti puno.sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
Dobar Damir sinoć, igrao je baš kako treba protiv njega, duboke i precizne lopte, nije mu davao mogućnosti za napade a i kad bi napadni Dimitrov uvijek je morao 2-3 udarca više odigrat jer Damir sve stiže.
A možda bi on ove igre pružao prije 3-4-5 godina da je imao bolje uslove, sve je ovo morao dobiti krvavim radom. A i jako je mlad, ima još minimum 10 godina vrhunskog tenisa.Mirza Bašić najbolji čovjek u TOP 79. a i šire.
Comment
-
Originally posted by Zika View Postко зна у колико сати игра Дел Потро, по њиховом у 8 увече...
Gledah Dimitrova i Džumija, bebi Fed jedva izvuče pobedu-(na iskustvo?). Džumi pokazao petlju
Per i Mio igraju sada, ali Per deluje kao da ga nešto muči...Raspad. Dobrog tenisa ni na vidiku.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Zika View Postза Делпа стави стрим, да уживам мало... ове муке немогу да гледам....
Ako imaš supertenis kanal ( Italijani) -oni prenose, otvorio mi oči Vladan pre neko veče i čini mi se da reče da i arena prenosi. Ako ne evo 2 linka.
Spoiler
Per konačno proigrao.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment