Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 250 - 2016. godina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Šta radi Kližan, nmg da verujem

Uzme brejk i posle svojim greškama pokloni protivniku gem. Ajde Viktore deri ovo..

Comment

• Originally posted by mark it zero View Post
      jel ima prenos?
      Srecom nema, ali tacno zamisljam sta radi, tj. ne radi
      Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Opustite se, to je Sandu na mene mislio, zna da se ja mladih tenisera najvise plasim. A nije me citirao jer smo dobri drugari, pa da ne pokaze disrispekt.
        sigpic

Comment

• Viktor kao da je pao sa Marsa Sada se tek uključih.
          Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
          Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
          "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Krajnje bizaran mec kao i uostalom citava Braunova karijera.Pokazuje sta je u stanju da uradi na terenu,i u pozitivnom i negativnom smislu.

Comment

• Troicki glupko 4/20 brejk lopte

Comment

• Ne to sto se navija protiv mladih tenisera - svako ima pravo da navija za koga god hoce. Vec sto se ne pokazuje ni trunka razumevanja za njih i sto se konstantno disrespektuje sve vezano za mlade nade.
                Nisam mislio ni na koga ko se javio, vec na sve one koji pisu kako oni nisu dovoljno dobri, kako nista od njih biti nece, kako nemaju ni talenta u dovoljnoj meri, ni radne navike, NISTA.
                A razlozi takvih pisanja su prevashodno (po mom skromnom misljenju) sto se likovi ovde plase za novaka i mole Boga da se ne pojavi neki novi klinac koji ce u dogledno vreme, moci da ga ozbiljno ugrozi na najvecim turnirima.
                Smesno....
                I naravno da nisam mislio na Vladana, za njega ruku u vatru. I naravno da se nisam osetio prozvan Oljinim komentarom, za nju glavu u torbu ako treba.
                sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Bravo Viktore , bravo majstore bez "talenta" , melji boraniju!

Comment

• Viktor šesti na race listi, idemo polako ka Londonu
                    There's something wrong with me chemically
                    Something wrong with me inherently
                    The wrong mix in the wrong genes
                    I reached the wrong ends by the wrong means
                    It was the wrong plan
                    In the wrong hands
                    With the wrong theory for the wrong man
                    The wrong lies, on the wrong vibes
                    The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Izbori se na kraju Viktor za finale, idemo sutra da meljemo Batistutu

Comment

• Viktor zvani "triler".
                        A Dastin
                        Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                        Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                        "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• ма Виктор није никад изгубио од Клижана, али није ни Батисту добио... али 150 бодва су као кућа... добра лова успут....
                          sigpic

Comment

• Ovaj Burgos igra jedan turnir godisnje. I to bas ovaj.
                            Koliko mi je prosle godine bio simpatican i koliko sam navijao za njega na istom ovom turniru, toliko mi je sada antipatican.

Ja razumem kada Ivko Karlovic sa svoja 2 metra nikada u zivotu nije odigrao klasican bh vec samo slajsira, ali kada vidim ovog picopevca kako radi isto, smuci mi se zivot. 35 ili 36 ili koliko vec ima godina je sprcao a od toga vecinu u tenisu i ne ume da odigra normalan bh.
                            Ali jos gore je to sto mu to ovde prolazi iz meca u mec.
                            Last edited by Sandugp; 06-02-16, 21:14.
                            sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                            Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Kvalifikacije Buenos Airesa... ovoliko ljudi nije vidjeno u Sofiji citave nedelje zajedno

sigpic

Comment

• Ramosu se na kraju skratila ruka u taj brejku, drugo finale za Burgosa ovde. Odlicno je servirao, posebno u drugom setu, i ceka nas sjajno finale, verovatno najbolje koje cemo videti sutra

sigpic

Comment

Working...
                                X