Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 250 - 2016. godina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Trebalo bi.

Comment

• Sve je moguce kod Borne.
      Kada pocne redovno da trpa ovu takozvanu "boraniju" onda ce sve krenuti kako treba. Ali precesto on zna da zasere.
      Mada svaka mu cast na pobedi proitiv Aguta, i to posle izgubljenog prvog seta.
      sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
      Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Bravo Rao!

Djokoviceva poveda mijenja sve, mora da mu je zato klimaviji servis od cetvtfinala. Impresivno da je u finalu bez izgubljenog seta sa povredom ruke.
        sigpic

Comment

• Gledao sam Borna i Alijaza u Umagu, nikakvu sansu nije imao Alijaz, bukvalno nikakvu. Ali to je bila sljaka, ovo je hard, bice teze za Bornu mislim, ali ipak na kraju trebalo bi do pobjede, ipak je kvalitetniji.
          OVAKO

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
            Bravo Rao!

Djokoviceva poveda mijenja sve, mora da mu je zato klimaviji servis od cetvtfinala. Impresivno da je u finalu bez izgubljenog seta sa povredom ruke.
            Rekao je da je sitna povreda, nista ozbiljno i da moze normalno da servira kad se zagreje kako treba.

Sent from my Z3 compact <3
            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
            with experience.

Comment

• Sad kad je 24-23 za Novaka, bice znatno teze za Nadala u njihovih sledecih dvoboja, ulazice duplo nervozniji nego sada. Bas tezak period u karijeri Rafe.
              OVAKO

Comment

• Stefko radi sve sto je u njegovoj moci da izbaksuzira Nokija

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                  Rao iskren, doveo Moju radi Novaka.

"Jedini protiv kojeg ne mogu da nađem pravo oružje je Novak. Đoković je, objektivno, najjači igrač na Turu i protiv kojeg sam igrao. S obzirom na ostale tenisere iz Top 5 osećam da je sve u mojim rukama", rekao je 25-godišnji igrač rođen u Podgorici.
                  Htio si reci iskreno arogantan! A djelovao je bas tako finio.

Comment

• Odlican pocetak obojice za sada, viner za vinerom
                    Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Odlican Stan za sada.
                      OVAKO

Comment

• Ode Per kako je i dosao
                        Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Ne znam otkud ti to, Coric je poznat da rijetko podbacuje, skoro nikad ne gubi od losije rangiranih.
                          ...sinoc jako kasno zavrsio, mogao bi izgubit....

PS Da li je Cilic i najmladji polufinalista Slama od 2010-e?
                          Last edited by tenis; 09-01-16, 12:33.

Comment

• Originally posted by tenis View Post
                            Ne znam otkud ti to, Coric je poznat da rijetko podbacuje, skoro nikad ne gubi od losije rangiranih...
                            Na koga ti to lici? Ferera, Novaka i naravno Rafu. Da vidimo koliko daleko moze Boran da dogura sa svojom standardnom igrom, bez ozbiljnih poboljsanja.

To mora biti prvih 20. Ne bih se iznenadio ako bude prvih 10. Ako koji slucajem bude i prvih 5, onda sam ga podcijenio.

Comment

• U danasnjem tenisu logicno je da Coric i Cung najvise urade. Oni su mini Djokovic, to je osnova modernog tenisera.
                              sigpic

Comment

• Kako Coric moze biti mini Djokovic kad je rupa na fh-u?

sigpic

with experience.

Comment

Working...
                                X