Monteiro je uspeo da zavrsi posao, bas mi je drago zbog njega
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Series 250 - 2016. godina
Collapse
X
-
Jedan od najruznijih prvih setova kojeg sam do sada video je ovaj izmedju Buste i Eliasa. Kriminal od oba tenisera, valjda ne mogu gore u drugog...
Ovo sto radi Busta je za sramota. Bezvoljno izdanje, bruka!Last edited by Stefan-kobe; 22-07-16, 17:03.OVAKO
Comment
-
Ne mogu da verujem da ce Nikoloz igrati za ATP trofej na sljaci, sjajno. Bice tu svasta sutra jer se i Lorenci nagutao prasine svih ovih godina ne bi li mu se ukazala ovakva prilika
Moracu sutra malo detaljnije da osmotrim mec Monteira i Hasea, nadrealno mi je i vreme za koje su odigrali 25 gemova, ali i broj izgubljenih poena na servis kod HolandjaninaLast edited by ClayWarrior; 23-07-16, 08:45.Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
-
Bravo Feli, sramota bi bila da onakav stvor igra finale na sljaci. Da je bila trava ok, ali na sljaku ne treba nam Braun u finalima.Bilo bi lepo da Matje osvoji ovo, ali sve nesto mi kaze da ce Hase proci danas...
Lorenzi se zabio u tribine, a Basilasvili samo zabija u mrezu ili u autu. Vec je napravio 17 gresaka ako sam dobro izbrojao, a tek je 4-3...OVAKO
Comment
Comment