Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 250 - 2016. godina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ovde je bolje Role, Delpo, Tim, Kohly, Simon, Juzni...

Sent from my Z3 compact <3
    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
    with experience.

Comment

• Sta mu radi brat Ivo, mogla bi da padne titula ovde
      Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Bolji Youzhny dosta

Last edited by Mrkela; 10-06-16, 12:15.

Comment

• Sad se ceka pobeda Mulera

sigpic

Comment

• Steta, ovo bi vise znacilo Juznom

sigpic

Comment

• Sta je ovo Thiem poceo da igra na travi a Ferrer bolje sad na travi igra nego na sljaci

Comment

• Ajmo Zil, samo nastavi da serviras dobro

sigpic

Comment

• Federer konacno izgleda kao normalno ljudsko bice. Nervira se, prica sam sa sobom, sa publikom, igra se sa lopticama. Kakvo prijatno iznenadjenje. Eh, sto nije bio takav celu svoju karijeru. Koliko kul deluje ovakav.
                  Last edited by Chiwwi; 10-06-16, 15:31.

Comment

• Gde li bi mu kraj bio.. koliko je samo popularniji mogao biti!

Tesko da cemo videti mnogo boljih meceva na travi ove sezone, a falio je samo taj treci set. Strasni poeni na obe strane i cest napadacki tenis bez kalkulacija

sigpic

Comment

• Aaaaaaa sedela sam u 2.redu, tacno iza njega!!!!!!!!

Sent from my Z3 compact <3
                      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                      with experience.

Comment

• Kozlov ocekivano nije mogao mnogo protiv Kverija, ali i ovo je odlican rezultat u sezoni koja ce mu konacno biti ona u kojoj se probio gde i treba da bude

sigpic

Comment

• Sutra ce veliki serviser Muller da vidi zapravo sta su veliki servisi kolege Dr.Karlovica

Comment

• Muler nije veliki vec precizan server

sigpic

Comment

• E moj Banjac, 4-3 za Radek i 30-40 na servis Kolsrajbera, igra se poen i nakon jednog sumnjivog udarca Radeka na osnovnoj linii Kolsrajber prekida igru i trazi challenge, lopta ispada da je u autu i Banjac kaze da se ponavlja poen.
                              OVAKO

Comment

• Ne znam sta ovo Eurosport radi ali je bukvalno nemoguce gledati meceve. Banjca i njemu slicne sam eliminisao dva minuta nakon uvodjenja digitalne, ali mi nije jasno da oni apsolutno nijedan mec ne mogu ispratiti od pocetka do kraja bez reklama koje ce upropastiti bar 3 poena. Hertogenbos sa druge strane mirno ostavim da se snima uvece jer znam da nista nece biti propusteno, za Stutgart mi ostaje da jurim torente sa Eurosport plejerom, druge nema

sigpic

Comment

Working...
                                X