Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 250 - 2016. godina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da, valjda će imati snage da ovako servira komplet sezonu, nije jednostano sa kratkom petljom

Comment

• Lupao je Puljo sa osnovne i prošle godine u ovo vrijeme, poješće ga mrak kroz godinu

Dokle su stigli talenti? Ne koriste ovu jadnu konkurenciju, čim naiđe teža prepreka postane klizavo. Ništa od njih dok se svi ne maknu i priroda ne odradi svoje, baš sjajna nadolazeća generacija

Comment

• Nije bio ovoliko dobar prošle godine. Izuzetno je teško shvatiti šta pokušavate uraditi sputavanjem talenata koji nisu odradili pune ATP sezone još uvijek. Pričat ćemo za par godina, kada Novak upadne u svoje najbolje godine, tridesete

Comment

• Originally posted by shminka View Post
          Nije bio ovoliko dobar prošle godine. Izuzetno je teško shvatiti šta pokušavate uraditi sputavanjem talenata koji nisu odradili pune ATP sezone još uvijek. Pričat ćemo za par godina, kada Novak upadne u svoje najbolje godine, tridesete
          Losi pokusaji duhovitosti, nista vise od toga jer svako ko se i malo razume u tenis, vidi da su ovi klinci bas talentovani i da ce za par godina vladati ATPom.
          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
          with experience.

Comment

• Sve, sve al ništa bez Novaka.

Poslato sa htc
            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Kad se priča o njemu ne valja, kad se ne priča ne valja, šta valja?

Comment

• Lep start nove sezone za Roleta, posebno sto se juce pricalo o nekoj povredi, ali ja nisam videla da je imao nekih problema.
                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                with experience.

Comment

• Miler okrene Kacanovu da bi sad dva puta u setu izgubio brejk od Fabijana, mrs, bolje da si izgubio. I da, to me podseti, kada pricate o talentima zasto niko sem Claya nikad ne pominje Kacanova, za brze podloge je sigurno u rangu sa gore pomenutim.
                  sloboda ili ništa

Comment

• Karen bi mogao postati dvoranska legenda, ali niti vise ima dvorana niti lice na nesto, tako da ce i to biti redukovano

On jako dobro radi , verujem da moze u Top 90 ove godine
                    Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Poenta komplet priče je valjda pogoditi ko će od ovih mladih imati najbolju karijeru, pa svako izdvoji nekog svog favorita...ako je tvoj Khachanov, pobijedit ćeš u igrici ako ostvari najbolju karijeru
                      Last edited by shminka; 07-01-16, 12:22.

Comment

• Pa nisam skontao da je ovo takmicenje Ali svakako vredi obratiti paznju na njega.
                        sloboda ili ništa

Comment

• Nije zvanična, al eto, kad Khachanov osvoji 15 GSova za 10 godina moći ćeš se praviti važan i reći:`Rekao sam vam!`

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                            Nije zvanična, al eto, kad Khachanov osvoji 15 GSova za 10 godina moći ćeš se praviti važan i reći:`Rekao sam vam!`
                            To mi je zivotni san. Sad ozbiljno, mnogo faktora utice na ravoj igraca, svaki koje ste pomenuli ima potencijal da postane broj 1, sad videcemo, jedno je sigurno, nijedan od njih mi ne deluje da je psihicki stabilan (valjda to dolazi sa godinama), mnogo su nesto nervozni kao da su osvojili sve, pa je sad cudno kad izgube mec, ili poen jos jedno je sigurno, ceka nas mnogo veca borba za vrh atp liste za 5 godina nego sto je bio slucaj prethodnih 5
                            sloboda ili ništa

Comment

• Bilo bi odlicno da Marcenko izvuce jos jednu pobedu, znacili bi mu i bodovi i novac

sigpic

Comment

• Ovaj Muler ladno nije normalan

Marcenko ubi Sardija

sigpic

Comment

Working...
                                X