Bojana, Vladan, i ostale admine, jel moze da banujete ovog tenisa jer ne mogu vise da ga citam za ove negove Corice, Cilice i ostale kurceve karike. Onako druzze ako si nesto iskompleksiran zbog hrvatskih tenisera molim te izadji negde, popij neko pivo, upoznaj neku curu, samo daj nas pusti da zivimo i da gledamo tenisa.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Series 250 - 2016. godina
Collapse
X
-
Polako momak. Cemu nervoza? Cura i zivota imam jako puno. Necu tebe pitati za to.
Nema tu nikakvih kompleksa, samo volim tenisace iz svoje zemlje (sto je i najlogicnije, zar ne?).
Bojana, nadam se da si procitala moj post. Ako su problem jrvatski tenisaci onda necu nista pisati.
A koliko vidim ovdje pisem o Zverevu i Simonu. Ne znam, mozda su i oni Hrvati...
Comment
-
Znam da mozda nekad izgleda kao neka provokacija, ali mene jednostavno ne zanimaju drugi. Dragi su mi naravno i igraci iz regije. Kao sto ni od nogometa vise ne pratim nista osim LP. Od tenisa gledam samo top 4. I tu i tamo neki mec kao ovaj. Pa di bi bio da sve pratim?
Originally posted by Stefan-kobe View PostDa ali ti pises ej vidi ovaj Zverev (pa on nece nikada dobiti Coricu). I kakva veza ima Zverev koji igra trenutno sa Corica koji ne igra nigde ove nedelje?Last edited by tenis; 19-05-16, 15:06.
Comment
-
Ovo kod Zvereva je vjerovatno stvar neiskustva, nedovoljan broj mečeva u nogama. Za neke ozbiljne probleme u glavi trebalo bi sačekati još neko vrijeme. Veći je problem u igri, što on 3 dana prebacuje i nema neku namjeru da pokuša izgraditi poen, osim kad mu to sine u glavu. To jeste legitimno kad su protivnici na ovom u najbolju ruku prosječnom turniru takvi kakvi jesu, ali čak i Simon pokazuje više hrabrosti i želje za završetkom poena od njega. Vidi se da je kondiciono spremniji od većine igrača, može svaki dan pimplati po 3h, rođeni Maratonac
Tenis je čovjek domoljub, zanimaju ga samo igrači iz Hrvatske. Upoređuje ostale sa svojim najboljim, ponekad ne sagleda realno, ali to je samo ponekad, uglavnom je objektivan.
Comment
-
Zijanice ovo, servis je stao, a ne moze iz polja probiti Simona.
Na riternu je vec set i po ocajan, a Simon u zadnjih nekoliko gemova servira mlako i pretezno druge servise. Ne pise se dobro Sasi...Last edited by Stefan-kobe; 19-05-16, 15:18.OVAKO
Comment
-
Originally posted by tenis View PostPolako momak. Cemu nervoza? Cura i zivota imam jako puno. Necu tebe pitati za to.
Nema tu nikakvih kompleksa, samo volim tenisace iz svoje zemlje (sto je i najlogicnije, zar ne?).
Bojana, nadam se da si procitala moj post. Ako su problem jrvatski tenisaci onda necu nista pisati.
A koliko vidim ovdje pisem o Zverevu i Simonu. Ne znam, mozda su i oni Hrvati...
Otvori temu hrvatski teniseri i tamo pisi o njima, a nemoj na svakoj temi u svakom postu samo o njima pricati, to cesto lici na trolovanje.
Sent from my Z3 compact <3http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Nisam ja domoljub, to su nacionalisti.
Sto se tice Zvereva, neagresivnost mu je glavni problem. On sa svojom gradjom jednostavno mora igrati agresivno. To sigurno i hoce u buducnosti.
Zapravo svi tako moraju igrati a visoki igraci pogotovo.
Originally posted by bojanaBG View PostNisam rekla da su problem hrvatski teniseri nego je problem sto ti u svakom postu spomenes njih.
Otvori temu hrvatski teniseri i tamo pisi o njima, a nemoj na svakoj temi u svakom postu samo o njima pricati, to cesto lici na trolovanje.
Sent from my Z3 compact <3
Znam da mozda nekad izgleda kao neka provokacija, ali mene jednostavno ne zanimaju drugi. Dragi su mi naravno i igraci iz regije. Kao sto ni od nogometa vise ne pratim nista osim LP. Od tenisa gledam samo top 4. I tu i tamo neki mec kao ovaj. Pa di bi bio da sve pratim?Last edited by tenis; 19-05-16, 15:24.
Comment
Comment