Za Švedsku sam čuo da prvo spavaš sa devojkom pa se onda upoznate, Indigo da potvrdi Pričali mi neki likovi što rade obezbeđenje u Nemačkoj da 50% Nemica nose pomagalo neko sa sobom u klub
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Lepe žene svuda oko mene
Collapse
X
-
Gangaro, mora tema pod private. Sto pre. Neki password da se stavi.
Ne ide više ovako. Ako krenu priče da se odmotavaju.. ...Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by l1m4r View PostGangaro, mora tema pod private. Sto pre. Neki password da se stavi.
Ne ide više ovako. Ako krenu priče da se odmotavaju.. ...
@Bane sad razumem zašto je Brana otišla sa foruma,ona je u stvari na odvikavanju od tebe tojest ne želi da se upusti u poroke kao što su obdareni muškarcisigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by Jax Teller View PostU suštini, poslije tih avantura najteže ti padne povratak u domaće vode. Opet na onaj mrtvi default.Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Originally posted by Lord Gangarić View PostNe vredi brate ja se samo plašim da ovde jedan advokat što radi protiv Arsena Wengera ne prikuplja ove dokaze protiv nas pa da posle zastupa naše žene kad se budemo razvodili
@Bane sad razumem zašto je Brana otišla sa foruma,ona je u stvari na odvikavanju od tebe tojest ne želi da se upusti u poroke kao što su obdareni muškarci
Originally posted by Lord Gangarić View PostDžabe i pare i lake žene kada je svaka posle Baneta uništena
Originally posted by Jax Teller View PostBane ako budeš dolazio u Sarajevo javi da pošaljem djevojku i majku za Njemačku.
"I love to speak with Leonard
He’s a sportsman and a shepherd
He’s a lazy bastard
Living in a suit ."
Leonard Cohen
Comment
Comment