Announcement
Collapse
No announcement yet.
Lepe žene svuda oko mene
Collapse
X
-
Kako cu ovog Gangaru da ucenjujem za javna balavljenja u ovoj gresnoj temi. Samo da nekako stupim u kontakt sa Emom, ima Gangaric da mi masira stopala dok se kupam u vinjaku i peva mi glori glori man junajted.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostKo je ona riba iz spota Despacito? To je mislim dovoljno za ceo zivot
ps:
Dje se kupas?
Skapiraces..
@Aleksoni.
Qele, qele..Last edited by l1m4r; 14-05-17, 14:18.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by bici View PostKako cu ovog Gangaru da ucenjujem za javna balavljenja u ovoj gresnoj temi. Samo da nekako stupim u kontakt sa Emom, ima Gangaric da mi masira stopala dok se kupam u vinjaku i peva mi glori glori man junajted.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by Lord Gangara View PostHelena boginja
Marli to beše Gruzija
Ipak Jermenija ali koga briga
Last edited by Lord Aleksoni; 14-05-17, 15:37.
Comment
-
Originally posted by Lord Gangara View PostTebra juče sam bio uništen ceo dan i kulirao sam klinku koja nije punoletna a pri tom izgleda kao nuklearna bomba, kud ćeš više o vernostiOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by bici View PostKoketirao sa detetom ko predratni svaler. Na kraju ispao gospodin, otisao u wc, bacio ga po dasci i poslao nuklearnu bombu nazad na cas geografije. Zapisano. Ima da pijem vinjak za dz u Sapcu dok sam ziv.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by l1m4r View PostJa svakako pijem za dz tamo.
Zamisli neko se napije ovde pa ti intrigantni screenshotovi dospeju u javnost.
#VINJAKLEAKS
by Limar.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Svidza mi se kako mladjani Indigo razmislja.
Bas izvan kutijeOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
Comment