Originally posted by z0La
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Lepe žene svuda oko mene
Collapse
X
-
There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
-
Originally posted by l1m4r View PostEto vidis ja za ovu Minu Pavlovic ne bih mogao da koristim nikada osecanja.. Skot sam. Ali jbg. Jeste zgodna, ali nekako nikakav x faktor nema osim toga. A to mi je smor.
Mada razumem ja Akija, 22 godine sta on zna o zenama !?
Comment
-
99. sex?
Originally posted by Pobeda.. View PostМожда мислиш за тај Х фактор када је гледаш овако, уживо је тотално другачије.
Moguce, moguce. Kazem iskreno. Slika zna da prevari. Ako moram da sudim po slici..Last edited by l1m4r; 14-04-17, 23:03.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostPa broj 3. Ako neko poznaje logiku, onda je pametan. Glupi ljudi ne poznaju logiku i lupaju gluposti. Iako najvaznije kod zena je da znaju kontrolisati hipergamiju. Ako to ne znaju, nista od te zene.
Ti u principu želiš lepoticu koja će da bude ženstvena, a u isto vreme će da bude prilično pametna i da ne bude ljubomorna uopšte? Pa da, takve devojke zaista postoje, ali su na naduvavanje...I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Nisi zola brate skontao. Ove tri stepenice moraju biti u korelaciji jebiga.
Ne mogu ja glupe zene previse slusat, opcenito glupe ljude, a pogotovo zene. Al imas jos jednu stvar sa pametnim zenama, koje pokusavaju da se takmice s tobom ko je pametniji. Jebiga ja sam za sad bas malo ljudi upoznao da su pametniji od mene, mozda 2-3 zene, al su bile starije. Generalno ovo moje generacije i mladje, to je promaha u glavi u 90% slucajeva. Bukvalno jednorozi su zene koje su pametne i lijepe.
Ima jedna starija zenska oko 30 godina, poznato TV lice, poprilicno je pametna, lijepa, al ima daddy issues, plus je meni nedostupna trenutno, jer jebiga okolnosti.
Slabije i izlazim u posljednje vrijeme, ubilo me ovo sto moram 4 zadnja predmeta ponovo da polazem u ovom semestru, a sutra cu opet trehnut ovaj jedan, a i ne ostaje mi se nesto pretjerano ovdje, pa mi je motivacija da upoznajem nove ljude, citaj zene, na minimumusigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostNisam trebao spominjati logiku, vec vidim bicija kako kaci slike konjukcije I disjunkcijeOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Aha, aha, kapiram.
Mislim da ćeš aki morati spustiti malo očekivanja. To što tražiš je prilično teško naći...
Uvek me zanimalo, da morate da izaberete jedno ovo dvoje.... lepa ali glupa kao noć ili pametna a ružnjikava, šta bi radije odabrali?I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostDok se vi raspravljate oko gluposti Miletic pobjedu proslavlja putesestvijama po Evropi. Sirotinjo.
Sto se tice zena, kultura, informisanost, zenstvenost, maniri, lepo ponasanje, osmeh. To su neke stvari na koje mnogo obracam paznju
Fizicki izgled - imam isti ukus kao Aki, ali u potpunostiVALENTINO ROSSI #46
Comment
-
Ne znam realno da li cu ikada morati napraviti izbor, jer bas cisto sumnjam da cu se zeniti, al ono bas bas.
Volim ja svoju slobodu vise nego ista. Toliko volim slobodu da sam se obavezao da necu nikada potpisati ugovor o radu duze od godinu dana, a i to mi je previse
Nedavno bio u banci i raspitujem se sta je potrebno za kreditnu karticu i kaze meni ovaj bankar, kao treba ti ugovor na neodredjeno i zadnje 3 plate platna lista. Reko jebiga, morel kako bez tog ugovora na neodredjeno, reko ne volim ja to potpisivati. Sjebo se lik, govori pa svi hoce ugovor na neodredjeno. Bjezi, sloboda je meni glavna
Ja se najmizernije osjecam u toku 2-3 ispitne sedmice, isto ko da sam zatvoren u kutiju. Uzas.
A oko zena, upoznao sam svakakvih. Od nevjerovatnih manekenki koje su i pametne, do onih koje ne znaju sabrat dva broja, pa do prepametnih, ali loseg karaktera. Sve redom. Za sad nisam nesto pretjerano impresioniran bio, ali znam da svaki put kad vidim ciste plave oci, stomak mi se izvrnesigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Moze da bude kakva god hoce manekenka, u koliko ne mogu da se izgubim u nekoj nebitnoj prici sa njom sve pada u vodu.
Dobro ne bas sve.. Ali ono.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by madrid View Postlepa ali glupa kao noć ili pametna a ružnjikava, šta bi radije odabrali?
Kakva kokos ili jaje ovo je prava vecita dilema.
Ne razumem zasto zene losijeg fizickog izgleda su po automatizmu pametne, nisu mi jasne te stvari. Ko kreira te klasifikacije.
A kad vec imas priliku da biras onda biras najbolje, ako je izbor los onda ne biras.
A I nije ovo NBA draft pa da biramo, cesto 2nd round pick postane superstar imajte I to na umu.
Uglavnom one nas izaberuThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
Comment