Originally posted by Ser Deni ®
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Lepe žene svuda oko mene
Collapse
X
-
Originally posted by madrid View PostZa mladje clanove. Jedna moja "poznanica" par meseci starija.
Ne znam kako bih ti ovo rekao ali...
Originally posted by Ser Deni ® View PostEvo kad volite vec sa naocalama
Ima jos, ali na brzinu je ovo
Sto volim ovo kod Denija na brzinu... Kako me covek razume. Deni, baci jos jednom pogled na drugu sliku i moj avatar
Zadnje 3 devojke iste..Last edited by l1m4r; 14-04-17, 15:32.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by l1m4r View Post
Brate nemoj da me pogresno shvatis, iskreno ne razumem sta si hteo da kazes. Kakve veze ima moja keva sa celom situacijom? Mislim verovatno si nesto drugo hteo da mi kazes, ali nisam bas razumeo. Ako mozes ti ili bilo ko drugi da mi objasni posto stvarno nisam skapirao.
Comment
-
Originally posted by Ser Deni ® View Post
Originally posted by madrid View PostBrate nemoj da me pogresno shvatis, iskreno ne razumem sta si hteo da kazes. Kakve veze ima moja keva sa celom situacijom? Mislim verovatno si nesto drugo hteo da mi kazes, ali nisam bas razumeo. Ako mozes ti ili bilo ko drugi da mi objasni posto stvarno nisam skapirao.
U filmu Boda Ninković kaže Sonji Savić da mu je to keva, a u stvari mu je neka švalerka, onda Kojo kaže bio sam ti sa kevom...sad valjda kapiraš.Last edited by goku; 14-04-17, 18:43.
Comment
-
Pazite sad vi ovo iznošenje svakakvog veša u javnost. Cccccccc...
Ehh koja smo selendra... sve se bre sazna...Last edited by miloolja; 14-04-17, 20:59.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
@Olja
Bez kvarenja teme, ovo je jedina tema gde muski svet izbacuje svoja misljenja o zenama. Moze da se gleda, ucestvuje u konverzaciji, ali ne i prebacuje. Na ovoj temi se ljudi zblizavaju. Ovo ti je sto bi Tramp rekao locker room talk na ovom forumu. Napravite vi vasu temu pa tu ogovarajte kome ste sta zamerili.Last edited by colchonero; 14-04-17, 18:51.
Comment
-
Originally posted by madrid View PostBez kvarenja teme, ovo je jedina tema gde muski svet izbacuje svoja misljenja o zenama. Moze da se gleda, ucestvuje u konverzaciji, ali ne i prebacuje. Na ovoj temi se ljudi zblizavaju. Ovo ti je sto bi Tramp rekao locker room talk na ovom forumu. Napravite vi vasu temu pa tu ogovarajte kome ste sta zamerili.sigpic
Comment
-
Vidi se da si još mali, mislim mlad i nemaš šlifa baš nešto, a i rookie si pa ću ovog puta da ti progledam kroz prste.
Ti kvazi mačo fazoni ne prolaze mnogo, u zabludi si.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment