Originally posted by Indigo
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Lepe žene svuda oko mene
Collapse
X
-
Originally posted by Lord Gangara View PostŠto je najgore ja sam uvek voleo ovako mršave devojke Ne znam zašto ali prosto obožavam ovakvu konstituciju , sećam se pre 5,6 godina gotovo svi su me ortaci zajebavali kako moje devojke nemaju ni grudi ni zadnjicu i što bi ti rekao kost i koža ali šta ću kad me nešto vučeOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by Lord Gangara View PostŠto je najgore ja sam uvek voleo ovako mršave devojke Ne znam zašto ali prosto obožavam ovakvu konstituciju , sećam se pre 5,6 godina gotovo svi su me ortaci zajebavali kako moje devojke nemaju ni grudi ni zadnjicu i što bi ti rekao kost i koža ali šta ću kad me nešto vuče
Послато са LG-D838 уз помоћ ТапатокаVALENTINO ROSSI #46
Comment
-
Originally posted by Lord Gangara View PostMorate proširiti reputaciju pre nego li ga dodelite Rossonero opet.
Ua forume !Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Eo i od mene...
Jena Frumes is a social media influencer on Instagram with over 1.5 million followers. She became popular by appearing on Nick Cannon’s Wild N’Out TV Show. This amazing beauty has a growing career which has her doing modeling, marketing and also acting.
The 23-year-old star is from Union Beach, NJ. She’s 5 ft 4 and weighs around 114 pounds.
"I love to speak with Leonard
He’s a sportsman and a shepherd
He’s a lazy bastard
Living in a suit ."
Leonard Cohen
Comment
-
Comment