Ovo je cisto strogo poslovno, upravo ugovaramo za Brazzers, u epizodi Two biggies killed One
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Lepe žene svuda oko mene
Collapse
X
-
Originally posted by bane je View PostŠto vam znači ovo neprskana?
Prvi je da su joj grudi kao neko voće, u njenom slučaju kao lubenice od najmanje 6 kg, pa znaš kako se kaže za voće da je domaće, neprskano.
Drugi je ironija, ono što si i ti pomislio, neprskana, a u stvari baš suprotno od toga.
Comment
-
Urose koliko si poremećen za satrovacki
Znate kako, valja ponekad i to prskano. Da ojačas imunitet a i da skapiraš koliko je ovo drugo zdravo.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by goku View PostMože da se shvati na dva načina.
Prvi je da su joj grudi kao neko voće, u njenom slučaju kao lubenice od najmanje 6 kg, pa znaš kako se kaže za voće da je domaće, neprskano.
Drugi je ironija, ono što si i ti pomislio, neprskana, a u stvari baš suprotno od toga.
Ipak sam na ovo drugo pomislio.. Pa mi bilo skroz nelogično, kad joj se iz oči vidi da je prošlo kroz nju kilometar ipo one stvari
"I love to speak with Leonard
He’s a sportsman and a shepherd
He’s a lazy bastard
Living in a suit ."
Leonard Cohen
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostUvek sam se pitao to Bane je znači li predstavljanje kao ćao ja sam Bane ili to šatrovački aludira na kakav je po tebi ženski rod, te "neprskane".
Veruj mi neprskane su na ceni, ovo voće danas mnogo isprskano možeš da se zaraziš od te hemije i tog prskanja ako probaš voćku.
"I love to speak with Leonard
He’s a sportsman and a shepherd
He’s a lazy bastard
Living in a suit ."
Leonard Cohen
Comment
Comment