Announcement
Collapse
No announcement yet.
Lepe žene svuda oko mene
Collapse
X
-
Originally posted by Indigo View PostIz ovoga proizilazi da žene ne mogu imati seks samo radi zadovoljstva i tu gresis. Takodje žena ne mora biti zaljubljena u tebe da bi je odveo u krevet. Zamisli, čak ne mora ni da umire za tobom i tvojim Dior parfemom da bi se razmenile telesne tečnosti.
Svi mi imamo potrebe. Da je svaka bila zaljubljena u mene...
Pro tips.
Mada verujem da znaš ti sve to.
Comment
-
Uvatis devojku, pa je pricvrljis uz tarabu...
Jao Urose, nesreco jednasigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by goku View PostŽena koja legne sa tobom, a nije zaljubljena u tebe ili te ne voli, zove se kurva. Kao što se i muškarac koji to isto radi zove kurvar.
Inače muškarca uglavnom proglase za facu, frajera, mačo mena...
Većina se brzo pohvali svojim drugovima, a onda brzo proglase da se radi o kurvi.
Comment
-
Tu je stvar jasna, one biraju. One ti daju znake da su zainteresovane.
Ako je ne zanimaš, džaba ti sve.
Ključ je u tome da to prepoznaš, al to i nije toliko teško. Traženje razloga za dodir, iznenadne poruke, pažljivo slušanje dok pričaš i slično.
Ako ovoga nema, uštedi sebi vreme.
Comment
-
-
Originally posted by Prince View PostNe kapiras, Olja. Da bi devojka Ukicu mogla da ima, mora ona njega da pricvrlji uz tarabu, mada, opet ni to nije garancija
Oplakah na ovu Ukijevu pricu
Žene treba poštovati kao ljudska bića, ne treba juriti i moliti. To je sve što treba da znaš. Stav, samopouzdanje i lagana konverzacija izmedju dve ljudske osobe bez seljačkih komentara, nabacivanja, forica i džiberijane, ako joj se svidjaš provalićeš.
Nikakvi napadi, taktike, rečenice...
Po meni se najviše osvaja neverbalnom komunikacijom i samopouzdanjem. A i to se vežba.
Kad vidim one pikap artiste pa od 10 žena na svih 10 bih ga pobedio. Pridje onde smara, baca neke fore kao cirkuzant. Najbolja ti je taktika biti normalan i iskren. Malo nezainteresovan i tajanstven i ćao.
Uvek kada počinjem komunikaciju počinjem je i gledam je kao ljudsku osobu a ne kao parče mesa koje bih pričvrljio negde i upravo je to najlakši put do čvrljena.
Jer ovi što su željni to je najgore, pa ona napadanja, muvanja, au blam.
Gledati Russella Branda i Hanka Moody-ja i sve jasnoLast edited by Cassius Clay; 06-06-20, 20:37.
Comment
Comment