Tebra ona nije normalna života mi. Ne može joj se naći zamerka bukvalno. Svako ko nadje 99% šanse je da je homo. Znači perfektan mix lepote, i svega.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Lepe žene svuda oko mene
Collapse
X
-
-
Ništa prijatelji Ana Nikolić vam je slobodna pa izvolte. Vuk i ja se nadjemo samo kod Jevrejki, a inače razmimoilaženje ljuto. Znam da voli Saru Jo.
Svaki put kada čujem Saru Jo povratim. Gde ono prave onakvu blamčinu od devojke, kao ona je u fazonu pa se nešto tripuje, smoruša jedna. Uvek se bolje kotira jedna iskrena ograničena slatikca kao Sandra Afrika, Milca Pavlović, ono autentično poluseljoberski slatke i proste, nego gaserka kao Sara.
Vrišti čim progovori iz nje "ja sam drugačija, ja sam IN". Nikad ja ono ne bih niti mogao smuvati, niti bilo šta. 10 godina na pustom ostrvu da budemo ne bi 5 rečenica razmenili.
A sa Sandrom bi išlo lagano.
Comment
-
Sto se Sare tice, ni meni nije nesto posebno simpaticna nakon sto progovori, mada ionako mislim samo na izgled kad je ova tema u pitanju.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Kuku sta radi
Cassandra Fox, Jamajcanka, rodjena u Kanadi
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment