Koliko placaju umjetne sise? Ne izgledaju lose moram priznati. Samo trbusni misici nisu za djevojke.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Lepe žene svuda oko mene
Collapse
X
-
Originally posted by Sir Giggsy View PostKo je beše ono kukao da hoće muskarce...evo ova mu je idealna!
Ruzna...ali svaka čast na trbusnjacima!
Gesendet von iPhone mit Tapatalksigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Nije Samuraj, jeste mu ukus za žene čudan ali nije on. Već onaj brat sa pitanjem "A vi se još uvek ložite na žene??"Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Originally posted by realnost View PostNije Samuraj, jeste mu ukus za žene čudan ali nije on. Već onaj brat sa pitanjem "A vi se još uvek ložite na žene??"
"I love to speak with Leonard
He’s a sportsman and a shepherd
He’s a lazy bastard
Living in a suit ."
Leonard Cohen
Comment
-
Taj Bane.. Nego kaži ti nama ko je bila ta srećnica što te je imala par dana. Može i na pp ako je poznata ličnost, ne moraju svi da znajuТвоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Originally posted by realnost View PostTaj Bane.. Nego kaži ti nama ko je bila ta srećnica što te je imala par dana. Može i na pp ako je poznata ličnost, ne moraju svi da znaju
He’s a lazy bastard
Living in a suit ."
Leonard Cohen
Comment
-
-
Rekao mi Bane na PM da ta srećnica vozi Citroen XsaruLast edited by Lord Gangarić; 22-07-17, 11:16.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by Lord Gangarić View PostRekao mi Bane na PM da ta srećnica vozi Citroen Xsaru
Spoilerjer Bane ne mari dal je noć ili dan, dal ima koga na parking...
He’s a lazy bastard
Living in a suit ."
Leonard Cohen
Comment
Comment