Indigaro čuo sam priče da pre vas dvojice nije bila ovako buljava,molim te objasni mi kako i zašto.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Lepe žene svuda oko mene
Collapse
X
-
Originally posted by Lord Gangara View PostIndigaro čuo sam priče da pre vas dvojice nije bila ovako buljava,molim te objasni mi kako i zašto.
A bezi ahahahahaha. Ne mogu normalan post da napisem
Mislio sam da su fini ljudi a oni tako.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by Lord Gangara View PostIndigaro čuo sam priče da pre vas dvojice nije bila ovako buljava,molim te objasni mi kako i zašto.
Ma ajde to nego mi se nekako cini i da joj je glas mutirao.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
-
Originally posted by Bane je View PostTo joj je od konzumiranja hladnog q...
Precenjeni su ocigledno Gigsi..Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by Lord Gangara View PostBagra ova iz Novog Sada izbuljavili poštenu i čednu devojku ,jedino je Wada bio gospodinThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Moguce da je vec bila, ali naleteo sam na neki random tekst o njoj, pa sam je se setio.
Gal Gadot Izrael
Last edited by colchonero; 26-06-17, 16:09.
Comment
-
Originally posted by Lord Gangara View PostNije se čovek prezivao Gagarin nego Gangarić,uopšte nisi upućen Princoviću.Gangarić moj rođak iz Rusije bio bi i prvi čovek na mesecu da se nije odao vinjaku al ajde šta je tu je
Pogrešna temaLast edited by Nerealan; 30-06-17, 07:40.Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
Comment