555-333
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Lepe žene svuda oko mene
Collapse
X
-
Originally posted by Lord Gangara View PostDeni druže za ovaj spisak moram da sačekam da Ema ode da radi, da otvorim flašu vinjaka i da na tenane gledam Ovoj prvoj Marlici sam poslao pm kako imam mnogo zgodnog drugara ime mu je Marli i da bi bili idealan par
Originally posted by l1m4r View PostPS: Ladno si stavio Andreu Janjic i Puzovicevu! Kako si dosao do njih hocu u pm!!!
Originally posted by l1m4r View PostI da polovinu sa ove liste mozete videti po Beogradskim klubovima, gde rade kao hostese.
Originally posted by Jax Teller View PostBrate vidi ove https://www.instagram.com/tamaravuleta/
Mala ima kapacitet pluća k'o Roberto Carlos. Može biti pod vodom tri dana.
Comment
-
Hahaha brat Deni
Inace Tijanu Cosic znam, ona je iz KG-a, bila ucionica do mene, okej je devojka, i sestra joj je dobra, a para ima ne zna im se broj
Mislim da trenira rukomet ako nije prestala, da l' golman bese ne secam se tacno.Last edited by bice; 02-06-17, 09:37.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by bice View PostHahaha brat Deni
Inace Tijanu Cosic znam, ona je iz KG-a, bila ucionica do mene, okej je devojka, i sestra joj je dobra, a para ima ne zna im se broj
Mislim da trenira rukomet ako nije prestala, da l' golman bese ne secam se tacno.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
-
Originally posted by l1m4r View PostSve ti branila?Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
Comment