Uuuaaaa, uuuuaaaa Indigo streberuuuu
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Lepe žene svuda oko mene
Collapse
X
-
Kandidat za Princonijevu Miru Marković
Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Originally posted by madrid View PostJa sam malo sebican ja ovu ne bih davao nikom. Poznaje li neko ovu?Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Limeni ja sam se vec jednom upecao na tboj komentar o onoj mojoj poznanici da bi se na kraju ispostavilo da u stvari samo dosta lici na devojku sa kojom si bio. Sumnjiv si mi. Ne bi me iznenadilo da mi se javi neki nabildovani celavi od 150 kila ako okrenem taj broj. Ponuda je primamljiva ali "smrdi" na fake.
Comment
-
Cini mi se da joj je zapusen sifon na lavabou, treba to popraviti.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
-
Originally posted by Bane je View PostZa ovakvo nešto ti treba auto od barem 20.000e.
Splet okolnosti i jednostavno ili jesi ili nisi..Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
Comment