Mi smo manje oni vise...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Duka View Posttantuz,generalno nam je situacija losa u klubu,a Karadzic i ostali samo doprinose tome..a jadno je to sto se to u nekim krugovima nikad nece priznati..glavu na panj da im stavis,ismijavace se to..a to je tako bezobrazno.
Comment
-
Originally posted by fudbalinho View PostZa vreme Miljanica i Pixija na celu saveza vi ste debelo bili povlasceni u svemu....sada je red dosao na nas...kosmicka pravda rodjaci...i mnogo je bolje koristimo nego vi dok su vam bili Miljanic i Pixi jer smo mnogo jaki....
I na kraju najbitnije, porediti dve fudbalske velicine, jednog od najboljih trenera svih vremena iz istocne Evrope i Piksija kao igraca (islim da je dovoljno receno i da svi znamo ko je on) sa jednom stokom crnogorskom koja je pokrala pola Vojvodine i koja bi da je imalo pravde trulila u zatvoru je za mene ogromna uvreda.
I ovo je poslednji post koji ostavljam na ovom forumu a tice se naseg fudbala.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by fudbalinho View Post"Dozvoljene" nam neke ttule ??? Tole ugasio Zvezdu ?? Jao brate nmg dalje....nastavi sam....Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by mareliverpool View PostCuj prvi maj
Comment
-
Ljudi kada cete shvatiti da ste vi crni i vi crveni 100% isti!!
Sve zavisi ko je na vlasti ,tako se stvara i novi/stari sampion JSL.
Dal vi zaista verujete da sem mozda 3-4 kluba koji se ne daju..ostali su vam sve desne ruke ,pa ko tu bolji pazar odradi bliza mu je titula.
Zar je normalno da u jednoj drzavi decenijama samo 2 kluba odlucuju o trofejima??
Zar je normalno da jedan klub koji duguje 60mil eura jos uvek "radi" i postoji? Mante me sad duguje i Barsa i ManU .. mozda ali se zna ko gazduje tim klubovima za razliku od nas gde jebena drzava daje pare da bi braca sa brda mogla da igraju u UEFA takmicenjima..jel to normalno?
Pogledajte Madjarsku Rumuniju... pa i Rusiju ako treba.. ko vodi glavnu rec?
Gde su oni velikani koji su u komunizmu bili veciti sampioni?
Anzi? pa do pre godinu dana nisam ni cuo za taj klub ,a sada siluje sve u Rusiji pa cak i Putinov Zenit ..gde je Dinamo Bukurest Steaua Ferencvaros Ujpest Hoved ..? Nema ih nigde jer vize nema mezimaca nego ko je bolji taj je prvi i cao ..
Koga briga kako se zove klub i iz kog grada/sela je.
Skontajte vise da su blizanci isti a nista bolji nisu ni Palme i Bate razne..
Oni su napravili virtuelnu svadju i netrpljivost medju navijacaim i tako mazu oci nama svima da se mrzimo i kao imamo rivalitet a klubovi propadaju ,prodaju decu od 15g , a sve pare koje zarade strpaju sebi u dzep ili dotiraju svoje firme.
Dok god ima takvih somova koji se medjusobno svadjaju dotle cemo biti i ovako jadni i strepeti od ekipa iz Bakua i slicnih velesila.Kačar: "Trčeći bih došao u Vojvodinu, za triput manje para"
Comment
-
Nije genijalno nego cinjenicno.
E sada ce se zapravo videti ,koliko klubova su ustvari desna ruka blizanaca ,ti se sigurno nece pobuniti protiv Vucica.
A samim tim ce i vama biti jasno na koji nacin osvajate trofeje.
CZ i Partizan demoni srpskog sporta!Kačar: "Trčeći bih došao u Vojvodinu, za triput manje para"
Comment
Comment