Originally posted by Miko
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by NebojsaNS View PostManja bruka nego puci od Donjeg Srema. Hajde sjasi i povuci se u svoje komplekse.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Miko View PostPo cemu je manja bruka ? Puci od Donjeg Srema 2-1 veca bruka nego gubiti 3-0 od Spartaka , nemoj me zasmijavati. Donji Srem 7. , Spartak 12. i onda ja imam komplekse Od koga bolan ?Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Apsolutno netacno , aspolutno me vas klub ne zanima i vasi rezultati inace ali s obzirom da je frka na tabeli i da ste vi trenutno prvi logicno je da cu navijati da izgubite , necu valjda za vas navijati Nadam se da razumes sta ocu da ti kazem ;)Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
-
Iako sam se premisljao da li da idem na utakmicu zbog vremena, vredelo je sto sam isao. Neocekivano ih je razbio Spartak.
Definitivno najjaca stvar je bilo ono sto je neki mali avion na pocetku utakmice nosio "Prvi ponovo", a sad ce da ispadne da su drugi ponovo.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Ajde bre nek kupi neko Miljkovica da ide , ej kad se setim kad je neko spominjao da bi mogao u Romu Najgori igrac celog kolektiva , najgori! Ej covek 2 puta uzima sut sa 35m , ajde da dobro opali ali gde ce on , samo pitanje kad ce ponovo napraviti sranje u odbraniSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Teraj gamad napolje... Ajde sad 3 komada. Sramota je sve sem pobede!
MILIVOJEVIC TAKO JE BREEE!Last edited by Condition23; 27-10-12, 19:24.
Comment
Comment