Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
,, Sta je on zasluzan sto je Gurovic pogodio 3 trojke preko Redzi Milera ? ,,
Ako nista stavio ga u igru Ma ovi sa SOS-a su komplet ... Jedino Tegi valjaSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Smeta mi zato sto sam novinar i sto takvi ljudi upropascavaju profesiju bukvalno. I on i Andjus. Ne mogu ocima da ih gledam nijednog. A u tome sto njih dvojica pricaju ima ozbiljnog materijala za tuzbe.
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostSmeta mi zato sto sam novinar i sto takvi ljudi upropascavaju profesiju bukvalno. I on i Andjus. Ne mogu ocima da ih gledam nijednog. A u tome sto njih dvojica pricaju ima ozbiljnog materijala za tuzbe.
Comment
-
Originally posted by Layzick View PostPrvo,meni najvise smetaju poltronski novinari,kojih ima 95% u nasoj zemlji,svi rade za nekog,svi pisu sa namerom,nije bitno dal je stranacka ili je crveno-crno bela,e u moru takvih ljudi nadje se covek koji javno na tv-u izjavi neke stvari za koje ostali ne da nemaju muda,uvek cu biti za novinara koji govori bez dlake na jeziku i koji sme da postavi pitanja koja niko drugi ne sme,kao na primer u slucaju nasih klubova "Gde su pare?".Uvek ce on biti bolji novinar nego onaj sto pise o Ronaldovoj sapunici u Realu kako je nesrecan.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Sve sto je ispricao za Dragana Djurica je 100% istina,i ako si novinar to bi trebalo vrlo dobro da znas,a nisam video nijednog novinara u Srbiji da je ispricao/napisao i jedan deo onoga sto je Pantic govorio u svojoj emisiji.Eto novinar si,jos ako se bavis sportskim novinarstvom slobodno uzmi i proveri sve informacije u vezi Djurica,Agrobanke,Zavoda za veterinarstvo itd itd pa lepo sroci tekst i odnesi kod svog nadredjenog,ako je pisani mediji(novine) tvoj clanak ce zavrsiti u kanti uz packu.
Comment
-
Originally posted by Layzick View PostSve sto je ispricao za Dragana Djurica je 100% istina,i ako si novinar to bi trebalo vrlo dobro da znas,a nisam video nijednog novinara u Srbiji da je ispricao/napisao i jedan deo onoga sto je Pantic govorio u svojoj emisiji.Eto novinar si,jos ako se bavis sportskim novinarstvom slobodno uzmi i proveri sve informacije u vezi Djurica,Agrobanke,Zavoda za veterinarstvo itd itd pa lepo sroci tekst i odnesi kod svog nadredjenog,ako je pisani mediji(novine) tvoj clanak ce zavrsiti u kanti uz packu.
To jeste smorno, ali tako funkcionisu ozbiljna drustva. I ne boj se, svaki urednik do koga dodjes sa cvrstim dokazima ce objajaviti pricu, to je mit da se tako nesto baca u korpu. Ako imas kako da uzemljis svoju pricu bice objavljena pored svih tajkuna i onih koji ih podrzavaju. Sada da li ce policija nesto uraditi odatle je drugi deo price. Problem je samo sto ovde nema dovoljno strucnih novinara koji bi to uradili (a i ono kako su se navijaci odnosili prema Brankici sigurno obeshrabruje onih nekoliko koji znaju), a sa druge strane redakcije najcesce nemaju dovoljno ljudi da sada troje posvetis jednoj temi nekoliko nedelja ili meseci, sa vrlo nesigurnim rezultatom.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Da ne detaljisem,imam dva drugara koji su novinari i lepo im je naglaseno prvog dana kad su dosli koga da ne diraju,odnosno koju stranku.Svi urednici su u dilu,ti zivis u zabludi ako mislis da mozes da napises clanak potkrepljen dokazima na primer o Pajticu i da ce to Blic da objavi,hoce al na kukovo leto.Slobodnih medija ima mozda 1% i to sto je slobodno nesko da mozes da stupis u kontakt sa time.
Sto se tice Djurica raspitaj se sam,do dokaza nije tesko doci jer on vec visi o koncu i pitanje je vremena,ne zato sto mi tako hocemo nego zato sto Evropa trazi zrtveno jagnje,naravno nije on jedini.
Comment
-
Radim na Radio Televiziji Vojvodine, ucestvujem u pravljenju jedne cisto politicke emisije i nikada mi nije receno ni od urednika ni od zene koja pravi emisiju ni sta da radim ni da je neko nedodirljiv. Ako mi spadamo u taj 1% nezavisnog novinarstva onda super.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
@NebojsaNs
Pa nije ti receno bas zato sto samo ucestvujes u pravljenju jer da si glavni ucesnik te televizije itekako bi ti bilo receno....kad se npr namesta neka utakmica za to ne znaju svih 22 igraca vec samo 4-5 njih....al jbs ga o ovome moze do sutra...
Sloboda dobila OFK-u u goleadi 4-3, a Radnicki iz Nisa na otvaranju stadiona dobio Smederevo u zadnjem minutu....Last edited by fudbalinho; 15-09-12, 18:37.
Comment
-
http://www.youtube.com/watch?v=OzgbE...ature=youtu.be
Faul koji je prethodio prvom golu Zvezde nije bio uopste...dva crvena su dobijena na nacin na kakav ih igraci ne dobijaju ni u seoskim ligama...nastelovano? sumnjivo? ma jook...bitno je da je Tole grobarcina...a vi direktni potomci pravednih konjanika....e pa hocu i ja da budem pravedni konjani i napisem nesto... e moji zombiji sa severa....
Comment
-
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAsigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
Comment