Originally posted by LBJmvpFORlife
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by NebojsaNS View PostJa se potpuno slazem sa svime sto si rekao, ali me frustrira potreba navijaca Partizana da se svaki iole uspeh Zvezde umanji, da je namesten, a da je svaki njihov uspeh posten i bez mrlje. To nije tacno.
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostJa se potpuno slazem sa svime sto si rekao, ali me frustrira potreba navijaca Partizana da se svaki iole uspeh Zvezde umanji, da je namesten, a da je svaki njihov uspeh posten i bez mrlje. To nije tacno.
edit: Upravo o ovome pricam sto kaze Ljubo, odmah sam se ogradio od ljudi koji zive za Zvezdu.Cuj prvi maj
Comment
-
Isto tako i mi hocemo da kazemo da preko 50% navijaca Partizana tripuje kako ste svetska sila (evo ti Miko prvi primer) zbog bombasticnih naslova po novinama i netu o sampionskom plesu nakon pobeda od 1:0 iz penala itd. Sto je najtuznije, cak su i mnogi nasi poceli da veruju u to jer se informisu na pogresnim mestima.
P.S. Jebite se, opet ste me uvukli u najgoru mogucu raspravu koja postoji.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostKoja svetska sila, ako ce ti Miko biti parametar za prosecnog navijaca Partizana onda dodjavola.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Originally posted by T-Mac View PostPa, jeste tako brate. Oduzmi nas zaludjenike koji smo na tim tribinama maltene svaki vikend, mozda 10% navijaca i jednih i drugih ima ajde da kazem prave informacije. Ostali se informisu iz kojekakvih Ruznala, Sportova, Sportala itd.
Comment
-
Ma ko jebe takve navijace Mac. Koja smo mi bre svetska sila ? Mene isto nervira preuvelicavanje, ali da smo sila u Srbiji trenutno, jesmo. Poenta mog posta je totalno drugacija i ne sumnjam da je shvatas nego ne da ti ono izrazeno cigansko u tebi da budes skroz objektivan, pa se uhvatis za nesto sto meni nije dalo ono grobarsko u meni da objektivnije pojasnim Opet bolje i to nego kao Aca Grobar biti objektivni simpatizer.Cuj prvi maj
Comment
-
Danas smo na istoku bili izmesani sa simpatizerima i jeste Laza igrao slabije nego inace, imao je neke lose ideje, ali likovi su mu bukvalno jebali mater od pocetka do kraja utakmice, a usta otvorili nisu kad je u pitanju navijanje. Takvi misle i da je Robi stvarno na ivici da dobije otkaz i da igraci strajkuju, i da se zakacio sa Lukicem itd itd, a nista od toga nije istina. Jbg, nazalost mediji su nam rak rana i to velika.sigpic
Comment
-
Originally posted by asprilja View PostTo je sve sto imas da kazes ? Svaka cast. dobili ste nas regularno u prvenstvu, u kupu niste. Trenutno smo bolji tim.
Comment
-
Gago,to nikad ne bi priznalo nista ejj,to su chudni ljudi,siguran sam..iz ociju im suklja zavist i ljubomora,samo nechasno mogu i doc do trofeja,to je cinjenica,sta god mi ista pricali i diskutovali!
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
-
Cigani odjednom svi postase realni i objektivni
Pa po toj vasoj realnosti Partizan bi trebao da se bori za opstanak u drugoj ligi,a zvezda da dominira uzima sve moguce trofeje,igra u evropi............ali su se svi okrenuli protiv vas i svi pokusavaju da vas destabilizuju Tole,mediji itd.
Comment
Comment