Originally posted by Gangrena
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostMa ajde takve navijace posmatram kao medicinske fenomene, rodis se ovde i satro si realan pa ko koga tu radi. Nema to kod mene u selu, mozda kod vas imasigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by Maric91 View PostJa ne znam kako je kod vas, ali kod nas iz godine u godinu nam limitiraju strance i iz godine u godinu otpada po jedan stranac, ako se ne varam ove godine je maksimum 4, dok ce od sledece sezone biti 3.Mislim bilo je pre neku godinu kriticno, kada je u vecitom derbiju Zvezda igrala sa pola stranaca, onaj debi kada Moreira u poslednjim sekundama doneo zlata vredan bod.
Comment
-
Originally posted by S-Nash View Post
A sto se rasprave tice , mislim da ovde nema neke rasprave , Aco izvini ali nemoj da da ne kazem sta. Kakva crna realnost , pa deremo ih vec 4 godine , jos malo pa ce i punih 5 ... Oni su ,,bili,, veliki klub , sada su mnogo manji od nasSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Dobro je sto limitiraju strance. Sad ce evropski Brazilci, kako smo sami sebe nazvali, a ne primijetih da i drugi tako misle, moci da smaraju za desetku... Mislim da se u svim balkanskim ligama ogranicava... Ali isto pojacalo apliciranje za pasos, tako da uvjek bude bar jedan stranac vise.
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostMa ajde takve navijace posmatram kao medicinske fenomene, rodis se ovde i satro si realan pa ko koga tu radi. Nema to kod mene u selu, mozda kod vas ima
Comment
-
Evo potvrde za moje tvrdnje...
Znači kada sam vam čestitala na zasluženoj pobedi, niste bili toliko revnosni kao kada vam se ne sviđa ono što napišem...
FR.JPGsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Comment