I onda Partizan krade a Zvezda u 95-oj zabija za pobedu u kupu protiv Banata
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Vidim da bas pratite nase rezultate Kako mozete nesto da pricate a niste ni videli dal bio penal ? A to sto je 5 minuta produzeno to je vise stetilo Zvezdi nego sto joj pomoglo posto je Li Adi branio od 75.minutaСА ЗВЕЗДИНОГ ФРОНТА ИСПОД ХОРИЗОНТА
Comment
-
Fudbaleri Banata nisu na pravi način primili poraz i eliminaciju iz Kupa Srbije od Crvene zvezde u 95. minutu meča. Gosti su najpre iskalili bes tako što su oštetili klupu za rezervne igrače na samom terenu, a onda su demolirali i svlačionicu, gde su se na njihovoj meti našle stolice i ormani.
Delegat utakmice pozvao je policiju, kako bi sve snimili i napravili zapisnik. Nema sumnje da će disciplinski organi FSS imati pune ruke posla.
Comment
-
Originally posted by carter985 View Postkoja je ovo sprdnja od lige
"Dvojac iz Spartaka pred vratima Partizana
Partizan kontaktirao tandem iz Spartaka - golmana Aleksića i napadača Mirića i sa njima postigao preliminarni dogovor."
pola lige im filijale a ostatak "kupuju".. gle koncidencije da 3 dana pred tekmu sa spartakom, dogovore aleksica i mirica...
pa u ovakvoj ligi ni mancester ne bi mogao da osvoji prvo mesto, znaci zlo.Jedan je Obradovic Zarko!
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostKao da je bitno kako i koga prolazite, onog trenutka kada naletite na nas to je to, vi ste vase odmrmorili.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
-
Raspored u sledecih par kola Zvezde i Partizana
11.kolo :
Zvezda - OFK Beograd
BSK - Partizan
12.kolo :
Partizan - Borac Cacak
Jagodina - Zvezda
13.kolo :
Zvezda - Partizan
14.kolo :
Partizan - Radnicki
Rad - Zvezda
15.kolo :
Zvezda - Vojvodina
Metalac - Partizan
Do kraja prvog dela sezone sem derbija mi nemamo neke opasnije meceve , sve bi ovo trebali dobiti , treba se pripaziti Radnickog ali mislim da cemo to uzeti , komsije imaju dosta teske meceve , docekuju Vojvodinu , idu Radu a ni u Jagodini nikad nije lako ... Ako uzmemo derbi ,mislim da je sampion odlucen
Velikim korakom smo ka tituli , Zvezda ce se verovatno boriti za 2 mesto sa Sevojnim i VojvodinomSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Jako interesantan mec ce se odigrati u Kragujevcu,tu bi najbolje bilo da se utakmica zavrsi nerijeseno!Tako bi Zvezda uchvrstila drugo mjesto zalosno,ali je tako!Takvo je stanje!No,vjerujem da ce se stvari promjeniti ,i da cemo poceti da igramo kao sto se i ocekuje od kluba Crvena Zvezda i nadam se da cemo se osvijestiti i krenuti da igramo jak fudbal,kakav i povremeno znamo da zaigramo i da srusimo Partizan,da se sredimo psihicki i konacno uzmemo titulu pa da igramo kvalfikacije LS..otisao sam malo dalje sa ocekivanjima,ali sve je to povezano Znam da mozemo i da imamo snage i znanja..
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
Comment