To je bilo 2:2 prosle sezone ako me pamcenje dobro sluzi.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Natko je istinski velemajstor, ovi što gaze kazneni prostor nikakve veze sa penalom nemaju.
Bibras Natko-novi Partizanov general, i to u najboljoj mogućoj tradiciji kluba, u najpozitivnijem mogućem kontekstu.
Bibras Natko-general Jugoslovenske narodne armije na zelenom terenu!Last edited by La Jugoslavia; 22-02-20, 22:13.C'era una volta la Jugoslavia, il Brasile d'Europa
Comment
-
Originally posted by Constantin View PostKosanu danas oproštajna, red je da se pobedom oprosti. Ako mene lažu i ja lažem vas. Videćemo danas već oko 18,00..
Comment
-
Originally posted by Constantin View PostKosanu danas oproštajna, red je da se pobedom oprosti. Ako mene lažu i ja lažem vas. Videćemo danas već oko 18,00..
Comment
-
Dva puta isti post, a patuljcima bi pametnije bilo da se udruže sa vilenjacima i ljudima.
Goblina ima mnoštvo, i vukovi im pomažu, a pomoće i patuljcima i čarobnjak i orlovi, samo da budu malo pametniji i da se udruže sa vilenjacima i ljudima protiv goblina i vukova.
Inače je TSC najozbiljniji kandidat za Ligu Evrope, najozbiljniju potporu ima kao klub, guraju ih snažno i jako, ali sve u okviru sporta i fudbala treba biti pošten i reći i priznati.
Sneguljica je u sigurnim rukama.C'era una volta la Jugoslavia, il Brasile d'Europa
Comment
-
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment